Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The Braid Bar – Helt otroligt

thebraidbar_yellow

Nu ska jag tipsa er London-bor om någonting så roligt. Jag satt och kollade på Instagram och hittade detta, ett ställe där man går att få håret flätat. Det har ju ploppat upp mycket Blowdry ställen (bar), eller ögonbryns bar på sista tiden och det börjar bli riktigt populärt att gå och föna håret sådär på fredagskvisten. Nu har några fått en briljanta idén att göra precis samma sak fast med flätor.

thebraidbar

Här är några utav deras arbeten och dessa bilder finns också på deras Instagram (@thebraidbar). Det finns en hel meny att välja bland och för att få håret professionellt flätat så får du betala mellan 100-250 kr. Om jag har några läsare som bor i London eller ska resa till London, skulle vara så roligt om någon besöker stället och får en snygg fläta – skicka dom bilderna till mig då! Skulle vara så roligt (:

The Braid Bar – Selfridges & Co – 400 Oxford Street – London – LÄNK

Skulle ni kunna gå dit och få håret snyggt flätat för 200 kr, om det fanns i Sverige? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ja jag hade verkligen gjort det!!!

  Ottilia 2015-08-06 00:39:54
  Svara
 • JA lätt!!!!!!! Vill göra rasta m förlängning och ha i typ 2 v men är ju liksom för dyrt..

  Sanna 2015-07-24 09:58:49
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en bra blogg! Är det inte dags att avslöja höstens trender på frisyr och färg? Jag är så taggad och nyfiken! Då jag gärna byter kors och tvärs 😉

  Johanna 2015-07-23 22:45:22
  Svara
 • Kul grej!
  Hade definitivt gjort det om jag skulle på någon fin middag, dejt med sambon eller liknande.

  Helen Sundh 2015-07-23 20:26:29
  Svara
 • jag hade absolut gjort det. lätt värt 🙂

  Carro 2015-07-23 15:23:56
  Svara
 • Ja absolut skulle jag fläta mitt hår innan festen!!

  A-M 2015-07-23 13:30:17 http://inredningsinsp.blogg.se
  Svara
 • fint! kram

  JOSEFIN B 2015-07-23 12:15:51 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Hej bästa Elin!

  Vill bara säga att jag älskar din blogg och min dröm skulle vara att få ha dig som frisör. Så säg till när du är öppen för tider igen! 🙂

  Nu till mina stora funderingar som jag verkligen (!!!!) behöver hjälp och tips med.
  Jag måste säga att jag är superduktig på att tvätta mitt hår sällan. Har tvättat mitt har MAX 2 gånger i veckan i över 6 månader nu. Men det blir ändå fett dagen efter (ca). Varför vill mitt hår inte vänjas av?

  Använder torrschampo väldigt mycket vilket verkligen har varit min räddning, vilket jag inte alls tycker har varit jobbigt. Men har börjat känna att mitt hår och framförallt min hårbotten blir otroligt torrt (har torrt halvasiatiskt hår), vilket mitt hår redan är.

  Så jag undrar om jag ska börja tvätta håret kanske 3 gånger i veckan istället och minska på användadet av torrschampo? Jag använder de guldiga redken produkterna, schampo balsam och även oljan!

  Förstår inte varför mitt hår inte vill vänjas av, gäller bara tålamod?
  Hoppas du har svar på mina frågor!

  Stora kramar

  hanna 2015-07-23 11:47:04
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!