Tips på härliga borstar

IMG_1228

Är ni ute efter några nya hårborstar? Då kan jag tipsa er om denna härligheter från Kevin Murphy. Den ena är en mjukt utredande borste som reder ut håret utan att slita på håret i onödan, perfekt att borsta ut lockar med eller efter tvätt. Den andra är en rundborste som tar med alla strån, den är jättebra.

Det som jag tycker om med dessa borstar är att dom är gjorda i 100% bambu, är vattentåliga, lätt att jobba med och är helt utav vildsvinshår. Rundborsten används i fuktigt hår och den utredande borsten tycker jag passar sig bäst att borsta i torrt hår – men går lika bra att använda i fuktigt också såklart.

IMG_1229

TIPS: För att få maximal volym så använd en root lift i hårbotten, förtjocknings lotion/spray på längderna och föna håret upp och ner tills håret är ca 70% torrt. Sedan delar du upp håret så du har koll på vad du jobbar med, det minimerar trassel som sliter för mycket på håret. Ta rundborsten och följ med fönen, rotera rundborsten samtidigt som du följer med med fönen.

Låt svalna och dra igenom håret med fingrarna tillsammans med lite olja för vård och glans.

IMG_1230

TIPS: Använd lätta verktyg. Köp en lätt fön, borsten ska vara lätt att hålla i och träna, träna och träna. Du kommer få in snitsen på rundföningen till slut och det är den snyggaste stylingen man man bära – tycker jag.

IMG_1231

TIPS: Ha roligt när du stylar håret, då kommer du vilja bli bättre också. Välj inte för stora borstar för ditt hår, har du ett tunnare och mellan långt hår – välj mindre storlek på rundborsten. Har du väldigt tjockt och grovt – välj större storlek.

Kevin Murphy Smoothing.Brush – 569:- LÄNK

Kevin Murphy Small Roll.Brush – 395:- LÄNK

Lycka till

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tänkte ställa precis samma fråga om Björn Axen vs. Kevin Murphy!

  Linda 2015-07-27 18:40:19
  Svara
 • Tack för tipset! Är ute efter en ny hårborste och hade tänkt köpa en från Björn axen som du tipsat om tidigare. Vilken borste skulle du rekommendera, Kevin murphy eller Björn axen och vad är egentligen skillnaden mellan dessa borstar? 🙂

  Anna 2015-07-25 08:00:29
  Svara
 • Hej!
  Behöver akut tips!
  Testade en pigmentinpackning från Maria Nila (violet) för att få en kallare ton på mina nyligen blekta slingor. Nu har jag lila hår upptill… Hur får jag bort färgen så fort som möjligt?? Snälla hjälp mig!

  Matilda 2015-07-24 21:46:03
  Svara
 • Tack för tipset! kram

  JOSEFIN B 2015-07-24 21:43:36 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag ska till frisören om 2 veckor med inbokad färgningstid. Jag har en klar bild hur jag vill ha mitt hår det ska blekas i en kall ton och ha en askaig balayage i hårbotten.
  Men jag har just nu en väldigt ojämn slingning med en gul/ grön ton med en brun färgning under slingningen. Det är katastrof fult och undrar om det kommer gå att få en jämn blekning?
  Skulle vara tacksam för svar, PS älskar din blog och inspireras av dig som värkligen brinner för sitt yrke<3

  Tilde Wallin 2015-07-24 18:58:53 http://elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej! Tack för en bra blogg! Har du inget tips för oss som har volym i håret och vill få det lite mer..tja..lugnat? Mitt hår står åt alla håll efter föning. Har tjockt hår med självfall/vågigt så det måste fönas annars tar det timmar och åter timmar innan det är torrt.

  malle 2015-07-24 18:58:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!