Stärk ditt hår med Salon Science

IMG_1319

Jag har testat en helt ny serie som är framtagen från Schweiz som jag aldrig har hört talas om förut. Hela serien heter :
Salon Science Swiss Grape Retextuluxe

Detta är en serie som riktar sig till dom som har behandlade, skadade och kemiskt behandlade hår. Den innehåller massor med vårdande antioxidanter, schweiziska vindruvskärnor och naturligt tocopherol som skyddar håret mot slitage. Det jag också gillar är att hela serien innehåller uv-skydd, den innehåller keratin och veteprotein.

IMG_1315

Här har vi schampo och balsam (länk). Jag blev direkt kär i schampot, det löddar bra efter andra omgång tvätt. Om ni inte vet hur man ska tvätta håret på rätt sätt så kan ni kika in DETTA INLÄGG. Sen doftar produkterna väldigt fräscht, det uppskattas.

IMG_1317

Efter att jag handsukstorkat håret så applicerade jag denna leave-in lotion (länk) som jag tror gjorde hela jobbet. Håret gick lätt att borsta ut och denna ger ett bra skydd för er som har färgat hår.

IMG_1316

Precis innan jag fönade håret så sprayade jag i denna värmeskyddande spray (länk)

Överlag så var jag nöjd med denna serie. Jag känner att den återfuktar håret och lämnar håret glansigt. Så för er som vill bevara hårfärgen, skydda håret mot slitage och reparera skadade längder – då är denna serie någonting för er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Har precis hittat din blogg och älskar den!!! Jag undrar om man kan nyansera ett ofärgat hår? Min vän gjorde det (tror jag), det blev inte jättemycket resultat men det kändes som hennes naturliga slingor blev lite ljusare och allt såg väldigt naturligt ut. Jag är inte så duktig på att sköta och hålla efter ett färgat hår (har i princip ingen färg i håret just nu och det är ganska svenskt askbrunt med några solblekta slingor) men skulle vilja göra något som inte kräver allt för mycket arbete men ändå är en uppfräschning.
  Tack!

  Kram Emma

  Emma 2015-07-29 12:51:25
  Svara
 • vad kul med nya tips!! behöver verkligen något nytt till mitt hår! Tack

  inredningsinsp 2015-07-29 10:58:48 http://inredningsinsp.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!