VIDEO – Min morgonrutin

IMG_1342

Hej mina vänner

Ni är ju så snälla och ger mig så mycket komplimanger om min hy o.s.v så därför tänkte jag visa er en vanlig morgon för mig. Hur jag snabbt sminkar mig och fixar till håret. Detta är verkligen inget avancerat utan hur jag snabbt och smärtfritt fixar till mig inför jobbet.

Jag vill oftast inte ha så mycket smink på mig i veckorna, jag kan måla en eyeliner då och då – men då ska jag ha tid för man vill ju få till vingen. Jag gillar att göra det enkelt för mig så jag satsar mest på bas och ser till att sköta min hy ordentligt så jag inte behöver dölja massor med finnar senare (som jag får om JAG inte tar hand om min hy).

Hoppas ni gillar denna video

PS: Glöm inte att sätta videon på HD-kvalité

smink

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om vilket smink jag använder, det inlägget hittar ni HÄR.

IMG_1348

Här har vi min älskling – jag älskar att locka håret med denna. Lockarna blir liksom vågiga och sådär man vill ha dom direkt, annars brukar man älska lockarna efter 1-2 dagar. Denna heter GHD – CURVE CLASSIC WAVE WAND och såg på eleven.se att dom har kampanj, 1279:- istället för 1600:-. Ni hittar tången HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • Hej! Jag undrar vilken färg du har på concealern ”instant age rewind”?

  Amanda 2015-08-16 21:02:28
  Svara
 • Åh, tack för svar! Då ska jag prova denna 🙂

  Maja 2015-08-03 16:45:06
  Svara
 • Läser ikapp lite och såg det här inlägget nu. Du skrev för ett tag sedan, i samband med att du trådade ansiktet, att du är lite luden (eller hur du nu uttryckte dig :)), det är jag också och jag upplever att vissa foundations nästan fastnar i de där små ljusa hårstråna och framhäver dem. Tycker du att denna gör det? Eller har du fortsatt tråda ansiktet kanske?

  Maja 2015-08-01 23:53:53
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja!
   Men vad roligt 🙂
   Haha, ja precis. Nej, jag har inte trådat ansiktet sedan dess men jag har inte ens tänkt på det förens du frågade mig nu. Jag tycker att denna foundation är magisk 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-02 23:38:13
   Svara
 • Toppen-video! Tack!

  Hannah 2015-07-31 11:00:14
  Svara
 • Men sluta tipsa om saker kvinna, jag blir ju fattig!!! Haha.. Locktången är påväg till miiig :)))

  Fanny 2015-07-30 22:28:24
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Haha, jag vet 😉 man blir tokig på alla produkter. Åh, hoppas du blir nöjd – jag ÄLSKAR den. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-02 23:30:45
   Svara
 • Men åååhhh vilken bra video! Du är så jädrar proffsig! Å fin:)

  Åsa 2015-07-30 22:12:59
  Svara
 • Du är så jäkla härlig och go, utstrålning som bara sprudlar! Heja dig!

  Thess 2015-07-30 20:13:52
  Svara
 • Hur lång tid tar detta?

  Kattis 2015-07-30 18:51:03
  Svara
 • Tack för en superbra blogg, älskar den

  Uppsalatjejen 2015-07-30 17:40:50
  Svara
 • Jättekul med dina videor!

  Jenny 2015-07-30 11:47:58
  Svara
 • Tusen tack för denna video!! Jag vill nu ha allt smink som du har eftersom du är så vacker!!!!!! Tack igen för inspiration!!!!!!

  Angie 2015-07-30 11:44:13
  Svara
 • Hej!
  Så enkelt och så snyggt. En liten fråga bara. Vilket puder från make up store har du till highlight? Kunde inte hitta det i ditt tidigare inlägg. 🙂

  Maöin 2015-07-30 11:07:57
  Svara
  • Svar på Maöins kommentar.

   Hej!
   Åh, jag måste ha glömt den. Jag använder denna:
   http://www.makeupstore.se/sesv/products/eyes/microshadow/muffin
   Tycker den ger bäst lyster 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-30 14:00:44
   Svara
 • Hej och tack för en grym video! Jag undrar vilken highlighter från MUS du använde? Jag kan inte finna produkten under din länk. 🙂

  Ha en fin dag!

  Therese 2015-07-30 09:44:08
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej 🙂
   Såg att jag glömde det, men jag använder denna:
   http://www.makeupstore.se/sesv/products/eyes/microshadow/muffin
   KRAM 🙂

   Elin Johansson 2015-07-30 14:02:20
   Svara
 • Amanda jag vet hur det känns med vuxenakne. Läser ofta på nätet typ : 10 tips att hålla finnarna borta:
  1. Tvätta dig morgon och kväll
  2. Använd ej tilltäppande smink
  3. Kläm ej
  …. osv
  man ba ”som om man inte för så och mer därtill.” Har man aknehy gör man allt för att slippa de jäklarna. Det är en hudsjukdom liksom.

  Jag tolkade dock inte Elins inlägg på det sättet. Det finns alltid nån som tolkar på sitt sätt.

  ErikaJ 2015-07-30 07:20:10
  Svara
 • Kul inlägg! alltid intressant att få inblick i din vardag. 🙂 jag undrar vilken färg du har på Maybelline-concealerb samt vart du köpt den? hittar ingen svensk hemsida som har mer än en nyans. .. kram

  lovisa 2015-07-30 01:33:56
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Kul att du gillade det 🙂 Jag har Light Pale som nyans. Jag köpte min när jag var i USA för några veckor sedan. finns den inte och köpa här hemma? Kram

   Elin Johansson 2015-07-30 14:06:00
   Svara
 • Var köper du din maybelline concealer?!! Jag har letat överallt men kan inte hitta den!
  Tack för en grym blogg 🙂

  sofia 2015-07-29 22:27:57
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Hej Sofia!
   Jag köpte min i USA för några veckor sedan, men vadå? Finns den inte i Sverige? Vad konstigt 🙁 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-30 14:06:43
   Svara
 • Hej fina! Läser sällan säääääällan bloggar, men hamnat på din lite då o då på senaste. Även om jag skälv är super kass på o ta mig tid o fixa hår haha.. Älskar skönhwt o makeup men alltid tyckt går är klydd.. Men du inspirerar lite uaf

  Charlotte a. obregon 2015-07-29 22:02:24
  Svara
 • Amanda: Dock skrev hon ju tydligt; ”ser till att sköta min hy ordentligt så jag inte behöver dölja massor med finnar senare (som jag får om JAG inte tar hand om min hy).” Jag tyckte det var mer är tydligt att så är fallet för henne. Jag själv får mer finnat om jag har för mycket produkter på min hy, och finnarna försvinner med solen. Det är individuellt vilket hon tydligt skrev..

  Klara 2015-07-29 20:56:58
  Svara
 • Hej Elin!
  Först och främst, GRYM blogg. Har fått massor med inspiration och tips härifrån!
  Sen så har jag en fråga. Jag är frisörlärling (nybliven) och idag när jag skulle ljusarefärga min utväxt råkade jag göra en dum tabbe..
  Istället för att blanda 1:1 så råkade jag blanda 1:0,5, alltså hälften så lite väteperoxid som det egentligen behövdes vilket resulterade i att min fula utväxt inte täcktes helt, antar att det var för lite väteperoxid för att färgmassan skulle tränga in i hårstrået kanske (?).
  Nu till frågan, kan jag ljusa upp den på något sätt förutom att bleka? Jag vet att det inte går att ljusarefärga ett tidigare färgat hår men jag tänkte om det finns nått undantag? Använde förresten Loreal INOA om det har någon betydelse. 🙂

  Super tacksam för svar, ha en fin dag! :))

  Daniela 2015-07-29 20:43:25
  Svara
  • Svar på Danielas kommentar.

   Hej Daniela!
   Tusen tusen tack 🙂
   Om blandningen inte tog riktigt på håret och har man råkat blanda fel och märker det under processen så är det bara att göra om och göra rätt. Jag skulle blanda utifrån det utgångsläge du NU (efter tabben) och lägga på färg igen. Blanda rätt, sitt ordentlig verkningstid och behandla håret ordentligt med vård efteråt. INOA är oljebaserade produkter och håret klarar av detta, inga problem 🙂 Lycka till. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-30 14:11:43
   Svara
 • Hej Elin! Gud vilken bra video, du är ju bara för härlig. Amanda, din kommentar är väldigt tröttsam och undra vem som är nedvärderande och elak? Snacka om att kasta sten i ett glashus. Förstår inte varför folk ska hacka på Elin hela tiden? Fortsätt med det du gör Elin och jag tycker du har världens bästa blogg och strunta i dom där negativa och tröttsamma kommentarerna. Kram Mia

  Mia 2015-07-29 18:15:41
  Svara
 • Hejsan. Först och främst vill jag verkligen ge dig creds för ditt otroliga arbete. Blir alltid lika imponerad av vad du lyckas med vad gäller hår. Däremot blir jag lite besviken av ditt arroganta sätt att uttrycka dig i text. Ofta känner jag som läsare mig nedvärderad. Ett exempel är just det här inlägget. Delen där du skriver om att du satsar på att sköta din hy för att slippa täcka finnar senare exempelvis. Jag som haft otroliga problem med acne under hela min tonår och även nu på äldre dar tog lite illa vid då du nästan indirekt menar att finnar kommer från ofräsch hy. Jag som har problemhy sköter även jag min hy exemplariskt, men måste trots det täcka mycket finnar då jag sminkar mig. Finnar har ofta inget med orenlighet/misskötsel av huden att göra, utan det beror på hormoner och ärftlighet och ofta finns det inte mycket att göra åt det. Jag tror absolut att du är en väldigt snäll och trevlig tjej och jag läser gärna din blogg för att ta del av otroligt bra tips och frisörarbete men ditt arroganta sätt att utrycka dig i text känns lite tråkigt. Ta hand om dig. Kram.

  Amanda 2015-07-29 17:38:20
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Först, tack så mycket och jag beklagar att du haft problem med acne.
   Jag blir väldigt förvånad över hur folk tolkar precis allt så negativt. Eller att jag ska behöva försvara mig i varenda mening jag skriver, nu får det vara bra. Jag kan inte anpassa mig till alla eller tänka att jag inte kan skriva si eller så för att någon kan ta illa upp. Hur en mening om att täcka över en finne kan få en person att må dåligt. Jag känner mig väldigt illa till mods att hela tiden bli påhoppad och granskad i allt jag skriver, det tänker ingen på. Ni får skriva hur dålig jag är, och hur illa jag skriver eller att jag inte ska göra si eller så – är det snällt?

   Jag ber om ursäkt att min mening i inlägget fick dig att må dåligt, inte min mening alls att du ska känna så men jag får finnar om jag inte rengör, går på ansiktsbehandlingar och verkligen tar hand om min hy – så därför skrev jag det för denna video handlar om MIN morgonrutin och min HY. Ingen annans.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-07-29 17:50:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!