Höstens hårtrender

low

1. Low Ponytail
– Denna trend har vi skådat ett tag men den håller i sig. Höstens heta trend är en låg hästsvans, den går att variera i all oändlighet och det är det som är så roligt med trender idag. En trend kan man enkelt göra till sin egen, fräscht.

sidbena

2. Sidbenan
– Denna trend är lite knepig för man ska passa i det för att det ska vara snyggt. Jag har skrivit ett inlägg om vilken bena som passar olika ansiktsformer, HÄR. Men sidbenan är hetare än någonsin och det är den bena dom flesta passar i faktiskt. Sidbenan ska vara djup, inget mellanläge utan all the way.

twist

3. Den nya twisten
– Javisst, det har dykt upp en uppdaterad version utav twisten – eller så kallad den gamla svinryggen om ni kommer ihåg? Lite slarvigt, lite hår utanför och enklare än såhär blir det inte.

wave

4. Bohemiska vågor
– Denna frisyr är nog den enklaste och den frisyr som vi tjejer runt om i Sverige går runt med utan att tänka på det. Bohemiska vågor brukar vara glödheta inför semestern eller under alla festivaler men nu kommer dessa vågor ta över hösten också. Tänk dig att du har lockat håret inför utgången i fredags, slängt upp det i en knut på lördag/söndagen (bakis-knuten brukar jag kalla det). Sen står du där på måndagsmorgonen framför spegeln och undrar, NU DÅ? Det du gör är att le och bara går till jobbet eller skolan, du kommer vara trendigast på hela stället – underbar trend va?

back

5. Amatör halvuppsättning
– Denna frisyr har jag blivit torsk på kan jag säga er, eller det kanske ni har märkt också. Den handlar om att sätta upp håret i en liten knut bakom huvudet och strunta i alla småhår som flyger runt eller om den ens är rak. Sjukt bekvämt och snyggt!!!

top

6. Upp på huvudet
– Denna trend tycker jag mycket om, väldigt kul när jag såg detta. Den höga tofsen kan slänga sig i väggen, tofsen ska UPP. Här ska håret vara välkammat uppåt och så nära pannan som möjligt. Antingen väljer ju du en hästsvans som hänger på sidan eller en knut. Tipset är att använda en svinborste, lite hårgel och vänd huvudet upp och ner. Borsta håret nedåt och placera knuten ju högt upp som möjligt.

ton

7. Två toner
– Denna trend är lite kul också för här har dom stora hårstylisterna piffat till det med att välja att slicka halva eller bara frampartiet med gelé/wax och sedan en ”vanlig” styling på resten av håret. Denna kan självklart förstärkas med en mörkare hårfärg i hårbotten (t.ex Ombre). Något för catwalken eller en för en grym plåtning men jag vill inte gå till jobbet och se ut som en dränkt katt i fram och Hollywood-svall i bak. Men en väldigt kreativ trend, det gillas.

Denna var dom trendigaste frisyrerna vi har att vänta oss för hösten/vintern 2015. Senare i veckan så kommer det komma upp vilka hårfärgs-trender som gäller i höst och vinter 2015 så håll i er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Stackars oss kortklippta. Vi är sååå otrendiga.

  Mari-Louise 2015-08-07 02:54:37 ?
  Svara
 • Jag håller med Marianne. T.ex. bilder på ”the lobb”, alltså den långa pagefrisyren eller ”bobben”, där håret är kring axellångt. Jag är så trött på mitt hår som slaffsar ner på ryggen och skulle vilja veta hur man klipper till en sån frisyr!

  Paula 2015-08-06 16:44:35
  Svara
 • Fina trender men skulle gärna se bilder på trender också för kortare hår, tack!

  Marianne 2015-08-01 09:04:32
  Svara
 • Snedbena är så snyggt men jag har så svårt att få tillbaka den efter flera år med mittbena. Håret ligger så konstigt.

  ErikaJ 2015-08-01 09:02:08
  Svara
 • Hej!
  Vill bara säga att jag tyckte torrschampovideon var väldigt bra och om du funderar på att göra något liknande igen hade jag tyckt ett klipp om saltvattensspray hade varit super! Tack för en väldigt bra och informativ blogg!

  Josefine 2015-07-31 17:31:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!