J.R Watkins – världens bästa handkräm

IMG_1352

Jag har skrivit mycket om handkrämer i denna blogg, varför? Ni frisörer vet nog att vi måste ta hand om våra stackars händer men ni andra vill jag också tipsa er om denna magiska handkräm. Nu har jag nog hittat rätt, säg hej till:  J.R WATKINS Hand Cream – Pomegranate and Acai. Jag köpte denna på Target när jag var i USA, jag skulle ha köpt flera – åh.

Denna innehåller 99% naturliga ämnen och doftar helt fantastiskt. Jag smörjer mina händer varje morgon och kväll, använder alltid handskar när jag färgar och sköljer ur färg. Den enda gång jag inte använder handskar är när jag klipper och fönar kunders hår.

Jag hittade ingen svensk sida som säljer dessa men ni kan få mer information HÄR och har ni någon vän som ska till USA, be dom köpa med hem.

IMG_1354

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag hade tidigare en ljusblond färg på mitt hår som tyvärr gick mer åt det gula hållet. Jag bestämde mig för att färga håret hos frisör (en frisör som enligt både recensioner och med tanke på erfarenheter borde kunna sin sak). Jag sa att jag ville färga en ljusblond sombre och få bort de gula tonerna, visade även bilder på ljusblonda föreningar från din blogg.. Mitt hår blev silvrigt med blåa och lila skiftningar och även grått på dina ställen. Är såå besviken, har endast haft min nya hårfärg i en dag och står inte ut.

  Tror du att det är överskottspigment som gör att mitt hår blev så silvrigt, kommer de försvinna? Åker utomlands om en vecka, kommer färgen neutraliseras då? Finns det någon enklare hemmakur att utföra som dämpar?

  Skulle uppskatta så mycket om du svarade, tack på förhand!

  Hannah 2015-08-01 15:41:46
  Svara
 • Hej Elin!
  Chansen att du svarar på frågor såhär är säkert inte stor. Men jag försöker ändå.
  Jag har varit hos olika frisörer dem senaste 3 gångerna på några månader. Mest har det blivit att vi försökt rätta till min hårfärg som blivit så fel … Från fula övergångar till sönderblekt hår. Nu senast blev mitt hår grönt! Inte nog med att mitt hår redan har 10 olika nyanser 🙁 gud jag mår så dåligt!!

  Vad kan jag göra åt detta?? Kan inte gå runt i grönt hår. Jag har försökt med askorbinsyra flera ggr. Detoxat håret.
  Ska man kanske tona håret typ rött? Någon varm ton? Jag som har kämpat med att bli ljus och mer åt det kalla hållet 🙁
  Det har blivit mer fel för varje gång hos frisör. Gud jag vet inte vad jag ska göra. Har aldrig färgat hemma utan alltid gått till frisör men det har bara blivit värre och värre. Skulle vilja höra från dig som pr så duktig. Men vet att det är svårt när du inte kan se på håret..

  Sanna 2015-07-31 21:36:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!