VIDEO: Så gör du en ”French Rope Braid Twist Updo”

elin

Hej mina fina!

– DET ÄR FREDAG –

Idag tänkte jag visa en en enkel, snygg och väldigt mångsidig frisyr som passar till det mesta. Jag skulle kunna bära denna när jag ska träna, gå ut, en härlig sommarkväll tillsammans med tjocktröjan eller till vardags. Som ni kommer märka så använder jag inga produkter utan det ni behöver är genomskinliga snoddar och hårspännen.

Sen är denna frisyr perfekt för dig som vill förvilla den feta hårbotten. Träna och träna på flätorna, det tar några gånger innan man får in snitsen och ju mer man känner att det går lättare desto roligare blir det och man blir mer kreativ – det är en underbar känsla.

 

PS: Glöm inte att sätta videon på HD kvalité 

Jag hoppas ni gillar videon och att ni får en magisk helg .

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jättefint!!
  Önskar mer tips på enkla uppsättningar för oss med hårlängd precis nedanför axlarna!

  Cissi 2015-08-09 15:25:08
  Svara
 • Så fin håruppsättning!! Tack för tipset, det gillas!

  Martina 2015-08-08 19:39:51
  Svara
 • Hej, jättejättejätte bra blogg!
  Blir så inspirerad varje gång jag läser. Jag har precis klippt mig. Hade långt tjockt hår. Självlockigt. Tyvärr alldeles för misshandlat med plattång och år utan klippning. Så jag klippte mig till slut, det är nu axellångt, och jag ångrar mig jättemycket. Mina lockar blir inte alls bra på den här längden, och jag undrar om du har nå tips på frisyrer och så som jag kan göra i väntan på att det växer ut lite. Vill helst inte använda värmeverktyg så mycket då jag bestämt mig föratt ta hand om mitt hår och inte låta det bli lika risigt som innan jag klippte mig.
  Tack på förhand, och tack för en super bra blogg!

  Camilla 2015-08-08 12:39:17
  Svara
 • Har du tips på hårglans? Jag har verkligen tagit åt mig att inte tvätta håret för ofta, använder torrschampo, men mitt hår tappar glansen.

  Inredningsinsp 2015-08-08 11:21:54 http://www.inredningsinsp.blogg.se
  Svara
 • Snyggt!!

  Stina Björklund 2015-08-07 14:58:13 http://stinabjo.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!