Naturligare Blond

styleelin

Här har vi min glödheta kund Malin. Jag glömde ta en före-bild men hennes hår hade blivit väldigt solblekt under sommaren och hennes Ombre hade börjat blekna. Hon var sugen på att gå lite mörkare men ändå vara blond, därför vill jag visa er ett alternativ som är så snygg och man fortsätter vara blond men med mer djup.

1. En mycket mörkare botten
2. Jag har använt mig utav dom solblekta längderna så jag inte behöver bleka håret så mycket. 
3. Jag har lagt en mellanfärg som är mörkblont, nyansen är guld/beige. 
4. Lagt tunna, tunna slingor mot ansiktet och för att blenda in Ombren med. 
5. Tonat in hela håret i en kall, beige guldig ton som är mörkblond. Låtit toningen sitta i 10-15 minuter ungefär, jag vill att håret ska få färg – inte bara på ytan.
6. Klippte ca 7-8 cm och lockade håret med en ghd curve creative curl wand (länk)

blond

Genom att jobba mycket med olika nyanser och inte vara rätt för guld så får man ett blont hår men med mycket mer djup och liv. Håret blir glansigare och hårfärgen håller sig längre. Det är en stor skillnad på ett ljusare solblekt hår jämfört med denna hårfärg, men man känner sig fortfarande blond men man får en mer lyxig och naturligare blond.

blonde

Man får också en helt annan ton i ansiktet, glow är fortfarande på kartan.

marianila

Ett bra tips är att underhålla hårfärgen hemma, till denna färg skulle jag använda Maria Nila Color Refresh – SAND 8.32 (länk). Använda som inpackning och låta sitta minst 15 min, beroende på hur mycket skillnad man vill ha.

Har någon av er tänkt att dämpa det solblekta håret inför hösten, det gäller även brunetter? Våga använda varma nyanser, det är så sjukt vackert.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • vad fint det blev! 🙂

  Kajsa 2015-08-10 23:11:19 http://kmstyle.blogg.se
  Svara
 • Jättesnyggt kan du visa bilder på uppklippta frisyrer mellen o
  långt hår jag har tunt hår o nu jämnlångt m det bara typ hänger
  tror du det blir fint o klippa upp ha en fortsatt fin sommar kramis.

  maria g 2015-08-10 11:12:11 http://spray
  Svara
 • Jag tycker alltid det känns slött när frisören inte vill slinga i hela håret, även längderna behöver få sig en omgång. Har jag fel?

  Linnea 2015-08-09 22:19:20
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vet inte riktigt hur du menar men även fast man bara slingar en utväxt så behöver längderna uppfräschas också. Men då tonar man hellre för att spara på kvalitén. Vill man göra mörkare så slingar man självklart längderna och även lägger en mellanton (T.ex som jag gjort här)

   Elin Johansson 2015-08-09 22:44:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!