Ge ditt hår en keratin-boots

IMG_1480-2

Jag tror jag har tipsat er om denna serie förr men jag har fått så många förfrågningar på denna serie så självklart tar jag upp den.

Wella SP Luxe Oil Keratin Protect 

– Detta är en lyxig serie som innehåller keratin, pantenol och massor med vårdande oljor. Det som jag fastnade för först är doften, dom doftar himmelskt gott. Våra hår är uppbyggda med Keratin och ju mer vi sliter på håret så försvinner detta ämne ur hårstrået, då är det viktigt att fylla på.

– Jag tycker produkterna är dryga, det behövs inte så mycket för att få upp ett bra lödder och att håret känns rent.

– Jag lät balsamet sitta i 10 minuter medan jag skrubbade kroppen o.s.v. och fick samma känsla som en inpackning. Håret blev mjukt och som sagt, håret doftar helt magiskt gott.

– Jag tycker denna serie passar sig dom lite tjockare och grövre håren. Dom som har väldigt tunna/fina hår kanske kommer uppleva att håret tyngs ner.

– En härlig och lyxig serie – gillas!

IMG_1483

Schamot kostar ca 200 kr (länk)
Balsam kostar ca 250 kr (länk)

IMG_0002

Denna olja känner ni igen, denna har jag tipsat er om innan. Den ingår i denna serie och jag har märkt att ni gillar denna olja. Det jag gillar med denna olja är samma sak, doften samt den innehåller argan, jojoba, och mandelolja. . Den blir din för 150 kr (länk) – mycket prisvärd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Fungerar dessa produkter om man har keratin-extensions?

  Josefine 2016-02-06 06:55:55
  Svara
 • Bra svar Elin!!!!

  Hälsningar från en med fil.kand i pedagogik.

  Angie 2015-08-11 17:04:20
  Svara
 • Finns det något liknande som är bra för tunt hår?

  Tilla Leah 2015-08-11 00:11:11
  Svara
  • Svar på Tilla Leahs kommentar.

   Inte just specifikt till tunt/fint hår. Men det du kan göra är att ta lite mindre utav balsamet, blanda ut med vatten – det funkar bra. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-12 20:21:41
   Svara
 • Hej Elin! Det här är din blogg och du driver den som du vill men jag har en fråga som gäller om du bara tar in positiva kommentarer? Igår skrev jag som kommentar ”nja inte det bästa du gjort” om en färgning och du accepterade inte den kommentaren. Jag jobbar i ett yrke där jag dagligen ger feedback och där jag ser att unga personer idag har väldigt svårt att ta annat än positiv. Ibland är det intressant med en allsidig bild. Har man svårt att ta kritik så ser man kanske min kommentar som elak.

  Pia 2015-08-10 21:47:12
  Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Hej Pia!
   Nej verkligen inte, jag vill inte ha en otrevlig ton i bloggen så om du valde att säga att mina jobb var fula så tror jag att min assistent tog bort den för att hon inte tyckte den kommentaren passade in. Men om du vill ge mig feedback så tycker jag du ska skriva vad jag skulle gjort bättre än att trycka på att du inte tyckte om inlägget. Jag älskar feedback, men om man ska yttra sig negativt så tycker jag alltid att man komma med vad man kunnat gjort bättre – annars är det bara en tröttsam och onödig kommentar. // E

   Elin Johansson 2015-08-10 22:13:11
   Svara
 • Hej Elin! Jag har en kall brun hårfärg och skulle vilja ha lite mer rödnyans i håret. Kan man ta en sån där färgbomb med röd färg då för att få det till en mer rödbrun hårfärg eller skulle du rekommendera att färga håret istället? Eller har du några andra tips för att få håret att bli en mer röd nyans istället för det där kalla/gråa tråkiga bruna färgen? Kram!

  Martina 2015-08-10 20:57:32
  Svara
 • Hej Elin! Jag har två frågor angående eko hårvård! 1. Är det samma sak med eko som med annan hårvård, att budget oftast är sämre? Tänker att ekologisk hårvård inte borde försämras så mkt iom lägre pris eftersom det måste innehålla ”bra” grejer, eller är det feltänk? 2. Jag vill gärna byta till ekologisk hårvård, dels för mitt hårs skull men framförallt för miljön, men är så osäker på vilka stylingprodukter som funkar tsm med ekologiskt schampo/balsam. Vill ju helst ha allt eko men att byta ut allt skulle vara att kasta mycket pengar i sjön då jag har en del stylingprodukter som inte är slut. Bla balsamsprayen från pureology som du rekomenderat samt en hårolja med arganolja från maria nila. Båda dessa märken är ju veganska men betyder det att de funkar med ekologisk hårvård? Det jag tänker är att ekologiskt schampo kanske inte klarar av att tvätta ur dessa produkter?. Skulle bli så tacksam för svar! Miljön med för den delen 😉

  Freja 2015-08-10 13:00:46
  Svara
 • Åh det där skulle jag behöva!

  Stina Björklund 2015-08-10 11:23:26 http://Stinabjo.blogg.se
  Svara
 • Fantastisk olja! Doftar underbart och gör håret mjukt men inte tungt. Fick tipset från dig och är så nöjd. 🙂

  Marie 2015-08-10 11:06:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!