Har verkligen blondiner roligare?

ronja

Vill visa er mina underbara kund Ronja som jag hade i veckan. Ni kanske inte tycker att skillnaden är så stor men det är den faktiskt. Det är detta som jag älskar, att förfina en hårfärg så det ser så naturligt ut som möjligt. Det tar lika lång tid som att göra en makeover, går åt lika mycket färg men håret får en helt annan dimension. Ska tilläggas att det är 3-4 månader sedan jag färgade henne (t.v) så förebilden kunde lika gärna varit en efterbild, haha.

Jag har gjort en så kallad Soft Ombre, som är en väldigt naturlig Ombre. Jag har slingat, lagt i en naturligare ton och en mörkare bottenfärg. Klippte igenom håret ordentligt, volymfönade och avslutade med en smalare locktång. Ronja hade den briljanta idén att vi skulle filma och göra en rolig grej utav det, ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag la upp en film sent i går kväll.

Hoppas ni gillar videon och glöm inte att sätta filmen på HD kvalité 

sombre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! Tack för din inspirerande blogg. Vad innebär det när du säger ”klippa igenom” håret? Jag har plötsligt fått väldigt slitet hår där de kluvna topparna befinner sig på alla möjliga ställen och höjder, inte nödvändigtvis i topparna alltså. Jag har hår till mitten av ryggen men har massor av kluvna hoppar i liksom nyckelbenslängd… Ska till frisören nästa vecka och önskar inget hellre än ett friskt hår igen, men finns det något bra sätt eller klippteknik att bli av med slitet hår på olika ställen, utan att bara kapa det kort? Känns onödigt att göra så när det inte nödvändigtvis är topparna som är värst. Hoppas frågan makear sense! Supertacksam för svar!

  Alice 2015-08-27 00:50:24
  Svara
 • Hej Elin. Jag undra om du kunna vara mer specifik med din arbejdsgång. Börjar du med att bleka/ljusa slingor helt upp till botten och sen lägga botten färg ovan? I så fall undra jag hur du väljar bottenfärg -dom ljusa/blekta drar up sig kallare än kundens ägen bottenfärg/ utväxt? Bottenfärgen undra jag om du faider en övergång från botten till dom ljusa längderna med färgborstan eller om du jämnar ut med 2 olika nyanser steget ljusare för att möta dom ljusare färgarna på längderna ?
  Hur mycket kan du göra i en arbejdsgång? Eller hur många gånger måste du tvätta/torka hår på kund?
  Ursäkta mitt svenska jag är Dansk.
  Och tack för en inspirerande blogg!

  Heidi 2015-08-20 11:48:39
  Svara
 • Jag förstår att du inte vill sälja ut dina metoder men en sån här film kan ju vara liiiite längre även om det är en inspofilm.

  Emma 2015-08-12 21:33:22
  Svara
 • Jag gillar att du gör filmer, men dom är så jävla korta så man måste kolla typ 40 gånger så man hinner se något.. Och så vill jag ha filmer hur du applicerar och klipper eller något sånt!

  Lina 2015-08-12 21:26:11
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Tack! Det är medvetet, mina klipp är bara för inspiration 🙂 jag utbildar inte så kommer inte göra ”how to do videos” inom hårfärg eller klippning.

   Elin Johansson 2015-08-12 21:28:14
   Svara
 • Jag tycker det var stor skillnad! Kallare lixom. Blev super!
  WWW.stinabjorklund.se

  Stina Björklund 2015-08-12 16:21:28 http://Stinabjo.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!