Trendigaste klippen i höst/vinter 2015

1

1. Asymmetrisk Bob
– Denna trend är tillbaka, galet snyggt. Håret ska alltså vara lite längre på ena sidan men jag ska tipsa er om en sak som gör att ni inte behöver klippa håret kortare på ena sidan. Du bör ha kortare hår, inte längre än nyckelbenen. Lägg håret i en djup, djup snedbena och visps så har du kortare hår på ena sidan. Sätt håret bakom örat så är du trendigare än någonsin i hört/vinter 2015.

2

2. Side Swept Bangs
– Välkomna den hetaste och snyggaste luggen. Denna lugg kommer ta över salongerna i höst/vinter, så snygg och väldigt fräscht. Eller hur?

3

3. Axellångt hår med en Ombre
– Ombre still going strong, det vet ni – om ni missade den trendigaste hårfärgen inför hösten så kan ni kika in HÄR. Men annars är denna längd super inne just nu och kommer fortsätta med det. Jag skulle nog kalla denna frisyr en längre lob men jag väljer axel-långt hår nu för det är rätt långt för en lob. Anledningen till Ombren är för att det ger hela håret djup, kontraster och nyfikenhet. Skulle håret bara vara t.ex brunt så skulle helheten bli väldigt trist, det händer mycket med en Ombre tillsammans med denna magiska längden.

4

4. Avklippt hår
– Jag älskar denna trend – ett avklippt hår som passar i både snedbena och mittbena. Håret ska alltså vara helt jämt klippt, ingen uppklippning och gärna så lite volym som möjligt. Perfekt för dom som har tunt/fint hår – detta klipp fungerar på alla längder.

5

5. Rockig Pixie
– För er korthåriga så är pixie-frisyren fortfarande glödhet. Pixie:n ska vara mer rockig, överhåret ska var lite längre än vanligt så det går att styla frisyren till oändligheten.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Tusen tack för alla tips och idéer du ger mig. Har blivit så mycket klokare, hur jag ska behandla mitt hår osv efter jag läst din blogg.
  Har en liten fundering nu till hösten. Du har visat lite klipp som man kan göra för en fräsch look inför den gråa hösten som kommer. Men jag som har riktigt långt hår som är riktigt feg på att klippa av det och som har svårt att klippa upp håret också för mitt hår blir ”stort” och okontrollerat när det är uppklippt. Vad skulle du rekommendera att göra med håret om jag är feg för att klippa av det? Jag brukar färga håret hos frisören i någon mörk nyans med skiftningar, 2-3 gånger per år och klipper mig så ”lite” också. Dock växer mitt hår otroligt fort men från när jag var yngre, eller bara 6-7år ( är 23 nu) sedan så var mitt hår riktigt tjockt, nu inte alls lika tjockt. Mer än bra mat och motion, finns det någon extra vitamin kan kan äta för att stärka upp och kanske få tillbaka tjockleken i håret?
  Jag vet det är jättesvårt för dig att säga, men vore mycket tacksam för svar med vad jag kan göra för frisyr i höst

  Malin 2015-08-14 10:04:42
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag ska till frisören nästa vecka och undrar
  om du kan svara på en sak. Är det en komplicerad process att gå från blondt till lite mer cendre färgat hår? Tror du att de flesta frisörer skulle fixa en sådant jobb?
  Jag mejlade två bilder till dig 🙂
  Tacksam för svar!

  Hannah 2015-08-14 04:31:37
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga gällande schampo, balsam & inpackning. Jag är intresserad av att köpa en ny serie av Maria Nila (måste inte, men har fastnat för det märket). Mitt hår är färgat, tunt och volymlöst.

  Hur ska man då välja om man ska köpa en serie som ger volym, eller som är till för färgat hår? Kan man blanda schampo/balsam som ger volym och sen köpa en inpackning som är till för färgat hår eller hur ska man välja? Eller har du tips på något annat som ger både volym och behåller det färgade håret? Tack för en jättebra blogg!

  Hanna 2015-08-13 14:30:24 http://nouw.com/hannaostling
  Svara
 • Hej! Jag avgudar verkligen den ”avklippta” frisyren! MEN varken mitt uppklippta överhår eller håret längst fram vid ansiktet vill växa, det växer ner i öronhöjd och sen stannar det där medan resten av håret är nästan ner till brösten. Mitt hår är naturligt blont, tunna fina hårstrån och lockigt. Jag följer alla dina tips om att inte tvätta för ofta, rätt produkter och så lite påfrestningar som möjligt för håret, men det händer ingenting på de partierna, är det helt enkelt så att jag får acceptera att jag aldrig kommer kunna få ett jämnlångt hår?

  Isabelle 2015-08-13 11:09:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!