Skarp Kort Ombre

kort

Igår hade jag en helt magisk jobbdag, jag jobbade halva dagen framför datorn och halva dagen på salongen. Eftermiddag/kväll spenderade jag på salongen och två av mina kunder var redo för en förändring. Jag är så dum att jag glömde ta en för/bild på denna kund men tog några efterbilder i alla fall. Hon hade axellångt hår och vi hade inte färgat eller klippt sedan december, så det var på tiden.

Jag valde att klippa en trubbig kort lob och en skarp Ombre med blonda kall/beiga längder. Jag älskar att klippa dessa frisyrer och skapa så mycket djup i hårfärgen. När kunden lägger håret i en snedbena så blir ena sidan skarp i färgen, kortare när man sätter håret bakom örat och den andra sidan blir lite uppklippt med slingor. Variationen med denna frisyr är helt underbar och man får ett tydlig look.

Sen passar Mikaela så grymt bra i denna look, halsen förlängs, alla hennes drag i ansiktet kommer fram och GOSH vilken snygg kvinna.

short

Visst blev det fint? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ja! Himla fint! 🙂

  Hannah 2015-08-15 19:41:38
  Svara
 • Har denna tjej instagram? Dör så snyggt!

  Malin 2015-08-15 19:18:07
  Svara
 • Hej Elin. En snabbis här. Dags att beställa nytt schampo och undrar om jag ska köpa för lockigt hår (har det alltså) ÄVEN fast jag har tendens att få fet hårbotten ganska snabbt? Tänkte eftersom det är så mycket fukt i schampon för lockigt hår 🙂

  Josefin 2015-08-15 18:54:52
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Det du kan göra är att köpa schampo för lockigt hår men balsam i en annan serie i samma märke T.ex för färgat eller bara fukt (det behöver alla). Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-16 18:01:24
   Svara
 • Hej Elin! Jag var hos frisören igår och slingade mitt hår en kall blondt färg plus att jag la i en toning som var ljusbrun behöver jag använda silverschampo till de? Tacksam för svar!!

  Anna 2015-08-15 16:38:04
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Men vad roligt 🙂
   Förstod inte riktigt om du är blond eller om du är ljusbrun (pga toningen). Silverschampo fingerar bäst om man är ljus, ljus blond. Ju mindre pigment man har i håret desto bättre. Om du lagt en ljusbrun toning på ett blont hår så kommer silverschampo förstöra toningen lite. Men med mycket fukt och inpackning så ska du inte behöva använda silverschampo. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-16 18:04:16
   Svara
 • Åh vad fint. Hej Elin kan man maila dig angångende frågor om hårfärger och frisyrer. Älskar din blogg

  Evelinn 2015-08-15 14:18:48
  Svara
  • Svar på Evelinns kommentar.

   Hej!
   Tack snälla 🙂 nej tyvärr. Vill du ställa en fråga så kan du göra det i kommentarsfältet. Dock så svarar jag inte på personliga hårfrågor då det är svårt att bedöma. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-15 14:44:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!