Dom fyra hetaste hårtrenderna just nu

Tillsammans med Cuponation samt Bangerhead har jag listat dom fyra hetaste hårtrenderna just nu samt valt ut en produkt som passar till varje look. Jag inspireras så mycket av trender och jag hoppas att ni också gör det. Trender är inte till för att följa slaviskt utan jag tycker att man ska tolka trender, man får en inblick utav vad som är nytt och att man kan göra trenden till sin grej.

Ni kommer till hela intervjun HÄR

Infographic_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Något som hade varit kul att se/läsa är om du bad någon av dina kunder vara med i ett litet ”projekt”. Att när ni färgat kundens hår får denne ta kort på sitt hår en gång i veckan tills nästa gång ni ses, så kan det bli ett bildkollage hur färgen/håret blir vecka för vecka, dina kommentarer på det och kanske tips på några utvalda veckor vad man kan göra hemma själv just för att påverka färgen/håret hemma! Haha hoppas du förstår men det hade varit grymt kul att få se ett sådant ”projekt” inlägg :D! Kraaam

  Malin 2015-08-18 22:07:31
  Svara
 • När får man se ditt hår?!?! Klickat in på din blogg hela dagen nu haha!!

  Lovisa 2015-08-18 20:25:40
  Svara
 • Jättebra tips på trender men synd att bara använda vita modeller, särskilt när man tar upp hårstilar som har en stark koppling till afrokultur så som corn rows och tight lockigt hår.

  ella 2015-08-18 17:45:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!