Snabb och enkel håruppsättning för mellanlångt hår

Hej mina vänner!

Jag skulle vilja visa er en super enkel och snygg frisyr som man lätt gör på ett mellanlångt/- till kort hår. Många tycker det är svårt att göra frisyrer på sig själv med denna look kan alla klara av.

1. Bäst är om håret redan har textur så som lockar eller några dagar efter tvätt
2. För att få en mer messy look så kan man spraya i volymgivande spray och tupera
3. Använd hårspännen som liknar din egna hårfärg
4. Spraya för hållbarhet och redo för kvällen, en dag på stranden eller jobbet.

Hoppas ni tycker om videon och att det går bra med frisyrskapandet hemma 

IMG_3856 IMG_3859

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! kan inte se din video längre, den har försvunnit från inlägget, finns den att se någon annan stans?

  Ellinore 2017-05-29 20:18:15
  Svara
 • Detta måste varit den snyggaste och lättaste uppsättningen jag har sett!!

  Enis 2015-08-19 02:35:43
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du kan hjälpa mig med. Jag har tänkte att äntligen ta tag i saken och investera i ett ordentligt shampo och jag har kollat lite extra på RedKen men jag vet inte riktigt vad det är för shampo som kan passa mig så bra som möjligt så jag hoppas du kan hjälpa mig lite på traven.
  Jag har ett medellångt, tunnt, blont och väldigt skandinaviskt hår om jag får säga det själv. Håret är blonderat, inte blekt. Och mitt största problem egentligen just nu är att jag måste tvätta det varje dag då jag håller på med hästar, detta har gjort att mitt hår sol tidigare var slitet pga. Värme verktyg nu snarare är uttorkat och livlöst. Mitt hår blir fett relativt snabbt så jag vill ha något som verkligen rengör och vårdar då jag vill kunna dra ut på att tvätta håret de dagar jag eventuellt inte är i stallet.

  Oj det här kanske blev lite långt men jag hoppas du kan hjälpa mig lite. För att tillägga så använder jag knappt värmeverktyg längre, shamponerar just nu med Tigis recovery shampo. Och det ord som bäst beskriver mitt hår är sprött och definitivt inte överbehandlat.
  Jag har kikat lite på RedKen Blond Idol, men vad tror du?

  Du är grym!
  Kram Julia

  Julia Jensen 2015-08-18 13:29:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!