Före & Efter – MITT HÅR

bronde

Åh, jag är så lycklig för mitt nya hår. Jag har aldrig fått så mycket komplimanger någonsin, hur underbart är inte det? 

– Det är så många som frågar mig om Hairtalk extensions och jag var själv ute efter ett nytt hår så varför inte slå två flugor i en smäll och testa håret samt att kunna besvara era frågor. Jag har testat så många olika löshår och jag måste helt ärligt säga att detta är klart det bästa.

Vad är Hairtalk?
– Det är ett tejphår som är det skonsammaste alternativet för löshår i dagsläget. Fästena är så tunna så även dom tunnaste/finaste håren kan använda extensions utan några konstigheter. Håret kan återanvändas flera gånger så efter 6-10 veckor sätter man om samma hår igen, bökigt tänker ni (tänkte jag först också). Men det som är så bra är att det går så fort att sätta i samt att sätta om Hairtalk, vilket jag själv tycker är fantastiskt för att man alltid har fint och fräscht hår.

Kan man sätta upp håret med Hairtalk?
– Självklart, jag satte i håret igår och jag kunde sätta upp håret direkt. Fästena är verkligen osynliga så det behövs bara en millimeter hår som täcker så kan man sätta upp håret hur bra som helst. Inga pluppar som sticker ut utan Hairtalk sitter direkt mot huvudformen vilket gör att allt smälter ihop så bra. Har man väldigt lite hår i sig själv så går det att sätta dom väldigt högt upp mot benan för dom syns verkligen inte!!

hairtalk

1. Det som jag verkligen vill säga är att ni vet när man satt löshår och det spänner och gör ont i hårbotten? Jag sover på mitt ansikte dom tre första nätterna när jag har microringar. Men jag känner ingenting med Hairtalk och då är jag väldigt håröm.

2. Fästena känns väldigt skonsamma, dom är mjuka och skaver inte på det andra håret.

3. Hårkvalitén, GOSH. Hairtalk är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att det passar europeiskt hår väldigt bra och är mycket mjukare än ”vanliga” hårförlängningar. Det gör också att stylingen blir luftigare och naturligare.

4. Det som jag föll mest för är att man kan göra färgförändringar med Hairtalk. Allt brunt/färger som finns i mina längder är löshåret som är inblandat med olika blonda färger för att jag skulle slippa färga så mycket. Vi la endast en bottenfärg, resten av all färg är löshåret. Det går att leka så mycket med färgförändringar. Till som kunder som inte kan bleka håret, t.ex i luggen – då finns mini, mini fästen som kan fästas så det blir som extra ljusa slingor i luggen eller frampartiet. Så smart och vilket gör förlängningen skonsammare!

5. Dom är så tunna så mina LOB:kunder vill ha tjockare och fylligare framparti, sätta en rad på varje sida så har kunden en helt annan LOB. Kunder som tappar mycket hår under graviditet, fäster Hairtalk på småhåren så får dom vila och man får ett fylligare hår.

6. Ni som sätter i vilket annat löshår vill gärna gå hem och tvätta håret på en gång så håret smälter ihop och så man kan styla håret (tvätta bort ytskiktbehandlingen). Men eftersom Hairtalk inte har den där sträva hårda ytskiksbehandling så behöver jag inte tvätta håret och får världens svall på en gång.

hairtalkextensions

För mig är det viktigast att man kan jobba kreativt med löshår, ändra hårfärg med hjälp av löshår, förändra tjocklek och förfina vissa delar man vill förtjocka. Använda löshår som en hjälp än att bara smacka i för längdens skull bara, vi är så kreativa med hårfärg och klippningar och jag har saknat ett märke med löshår som man kan lösa problem på ett skonsamt sätt. Jag kommer börja jobba med Hairtalk på mina kunder och jag längtar så, jag är så glad att jag bestämde mig för att byta.

Vilka färger har jag på håret?
– Jag har fem paket hår samt 6 mini fästen i luggen. Färgerna är 23/6, 25, 8 och 6. Jag har två olika längder, 55 och 45 samt mini fästena för att skapa kontraster och ”balayage” resultat.

 beforeafter

Före/Efter
Här ser ni klart och tydligt – DET ÄR SKILLNAD. 

Sen har jag märkt att ni tyckte jag gjorde en för liten förändring. Men när det kommer till att förändra sitt utseende så är det känslan hur man känner sig som är förändringen. För mig är detta jätte stort, jag trivs inte i min egna längd då jag ser rundare ut i ansiktet, jag får för lite volym och bredd så mitt ansikte ser trött och tråkigt ut. Jag är 1,75 cm lång och behöver längd på håret så siluetten ser mer harmonisk ut, jag ser slankare och piggare ut i ansiktet och genom dessa färgförändingar kan jag få till en helt annan känsla i mitt utseende med långt hår.

IMG_1751

Grymma Emelie fixar håret så fint

Allt handlar om att man själv ska känna sig bekväm och ingen annan känner en själv lika bra som en själv. Sen är detta hår helt annorlunda, känslan av att ha Hairtalk gör mig ännu mer nöjd för hårkvalitén är helt outstanding och mitt hår behöver inte behandlas så mycket. Alla som känner mig eller mina kunder visste att jag aldrig skulle klippa kort eller göra håret mörkt för att det passar inte min personlighet. Alla säger ungefär: ”Elin, du är massor med hår – it’s in your blood”.  

Så för mig är detta en stor förändring och som en läsare kommenterade: Jag har aldrig varit så snygg i håret som nu, jag tackar ödmjukast för den kommentaren och jag kunde inte sagt det bättre själv. Tack till er som gillade min nya look och kom ihåg, oavsett hur liten förändringen är så är den DIN känsla som överväger allt.

Jag vill tacka Hairtalk för detta magiska jobb, Emelie och Susanna – ni gör magi. Har ALDRIG varit så nöjd, hög kvalité rakt igenom.

PS: Det kommer komma en film, DEN vill ni INTE missa!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en kort fråga… Vad kostar det att sätta i det som du gjort.5 paket å 6 mini fästen? Jag ska önska mig i 30 års present en hairtalk förvandling:-) å ditt hår är sååååå fint så du är min inspiration nu! Kram på dig

  Christin 2016-05-12 22:06:32
  Svara
 • I was wondering how many bundles of each color extensions did you purchase to get that hair color ?

  Jessica 2016-03-14 22:41:26
  Svara
 • Hej! Jag har hairtalk för första gången, har inte haft hårförlängning förr. Det är snart dags för min första omsättning och jag har tänkt på en del grejer som jag hoppas du kunde svara på då min frisör inte kan svara på det här eller bortförklarar det. Nästan på en gång blev det väldigt mycket kluvna toppar i löshåret plus att det känns väldigt hårt och strävt. Jag tar väldigt bra hand om mitt egna hår, sover med det hängandes över kudden, låter det självtorka, gör olaplexbehandlingar och använder bra frisörprodukter. Jag har följt alla skötselråd för hairtalkhåret och har även haft olaplex i topparna på det. Efter jag gjorde det blev det en liten skillnad men ändå mycket sämre kvalitet än mitt egna hår 🙁 Vad är dina tankar om detta? Låter det normalt eller vad man ska säga? Jag har ingen erfarenhet om hur ett löshår ska vara och bete sig så vet inte riktigt.

  Rebecka 2016-01-06 20:55:24
  Svara
 • Hej!
  Vi är en salong som är jättesugna på att testa hairalk. men har inte fått något svar på vårat mail.Undrar hur vi då får kontakt. Tips ,tack?!

  Hair e De 2015-08-28 10:08:12
  Svara
 • Jättefint! Tyvärr hade jag själv en väldigt tråkig upplevelse av Hairtalk då mitt eget hår skavdes av av tejpen på flera ställen och det hela slutade med att jag istället fick tunnare hår! Min frisör gjorde det tillsammans med de tjejerna som utbildar frisörer i tekniken med att sätta i Hairtalk hårförlängning .

  Anna 2015-08-20 17:46:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla!
   Nej men vad tråkigt, hör av dig till tjejerna så dom får kolla på det. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-20 20:54:38
   Svara
 • Först och främst – WOW till din nya förändring! Du har så rätt när du skriver att det är ens egna känsla som överväger allt.

  Var gjorde du löshåret? Vilken salong? Tar dom emot nya kunder?

  Kramar!!!

  Karin 2015-08-20 16:16:22
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tusen tack 🙂 eller hur. Absolut, jag gjorde det hos Emelie på W Lounge. Hon är tekniker för Hairtalk! Kram

   Elin Johansson 2015-08-20 17:18:45
   Svara
 • Du passar ju i allt men personligen tycker jag att du är extra vacker nu. Ibland tror jag att tjejer ger sämre råd till andra tjejer eftersom de kanske är avundsjuka… Bara en tanke.

  Angie 2015-08-20 15:58:44
  Svara
 • Hej Elin.

  Jättefint blev håret! Vad kostar det att göra förlängning/förtjockning med Haritalks?

  /Anna

  Anna 2015-08-20 11:14:31
  Svara
 • Jo, men klart det är stor skillnad före och efter med ditt egna hår, men det är ju inte så vi ser dig vanligtvis i bloggen. Du har ju alltid extensions i. Då blir inte skillnaden så stor för ett vanligt öga.

  Annika 2015-08-20 10:57:05
  Svara
 • Hur kommer det sig att hårbotten ser violett/brunt ut? Mera rödbrunt än askigt mörkblond. Tänkte mest eftersom längderna är askiga och utväxten ser varm ut istället för kall utväxt, kalla längder?.

  Sen tycker jag att tjejer som har runda ansikten är enormt vackra i Lob och kortare hår, och även i långt hår såklart. Och ditt ansikte är ju lite en blandning mellan runt/fyrkantigt och hjärtformat. Så i princip skulle du kunna ha alla sorters hårlängder. Så var inte orolig för att se ”rund” ut, många säger att folk med runda ansikten ser yngre ut längre än andra ansiktsformer. 🙂

  Jag 2015-08-20 10:30:01
  Svara
 • SÅ SNYGGT!! 🙂 Jag undrar hur man får till de där fantastiska vågorna? Hur man stylar dem? 🙂

  Justina 2015-08-20 10:23:28
  Svara
 • Hej,

  Jag har en fråga gällande att färga ett hår från ljust till mörkt. Jag har tidigare gått från ljus till mörk och vid ett av dessa tillfälle la frisören i en slags pigmentering (håret blev rött) för att sedan färga in håret i den mörkare färgen. Den andra gången färgade frisören från ljust till mörkt utan detta mellansteg. Jag upplevde vid den färgningen att håret på vissa ställen skiftade i grönt.
  Är detta pga att man inte ”pigmenterade” först eller bara en slump? Kan jag kräva att frisören gör detta?
  Vore tacksam om du vill förklara hur det går till och vad jag som kund kan förvänta mig att frisören gör alt. Vad jag som okunnig kund ska be om!

  Du gör ett riktigt bra jobb med den här bloggen!

  Hanna 2015-08-20 08:19:26
  Svara
 • Nä där går min gräns för att vara vacker. Jag har inga problem m botox mm men att inte få sova gott… Wooowww

  Kattis 2015-08-20 07:26:05
  Svara
 • Fattar inte riktigt vad förändringen är måste jag säga? Du har skaffat nytt märke på löshår + det är längre? Fint är det i alla fall absolut, men ser faktiskt ingen skillnad utom längden.

  Elin 2015-08-20 01:21:39
  Svara
 • Hej Elin! Jag har också hairtalk extensions och älskar dem, kvalitén är verkligen helt fantastisk. Men jag är tyvärr inte alls förtjust i produkterna de rekommenderar, deras egna alltså… Vad tycker du om att man använder andra märken? Jag använder givetvis endast salongsprodukter (olja/styling) och schampo/balsam från bla kerastase samt nu senast redken.

  Linnea 2015-08-20 01:10:02
  Svara
 • Ditt hår blev verkligen jätte snyggt! Jag vill också ha sånt fint hår med bra kvalité! Därför undrar jag om ekologiska hårprodukter, eftersom jag har hört att det ska vara väldigt bra med sånt. Skulle du kunna skriva om några olika ekologiska hårserier som du tycker är bra? Jag undrar också om lush’s hårprodukter är bra, om du har testat dem eller kan göra det. 🙂
  Din blogg är verkligen super bra och jag blir så inspirerad av alla tips! 🙂

  Joanna 2015-08-19 23:20:36
  Svara
 • Jag tycker det var fint, men kan lite förstå vad de andra menar med att skillnaden inte var så stor eftersom du har samma stil som innan. Tror många tänker att du som är frisör typ skulle kunna byta frisyr rätt rejält varje vecka i princip men så är det ju inte riktigt. Sånt här tar ju tid och ständigt färga håret sliter, och du pratar ju mkt om vård och sånt. Bara en tanke. Själv har jag liksom du en rätt klassisk stil och har väldigt svårt att tänka mig att byta till en mörk hårfärg (eftersom jag är naturligt blond) eller klippa jättekort. Skulle kännas som jag försökte vara någon annan.

  Cecilia 2015-08-19 23:09:33
  Svara
 • Snyggt!!! Har försökt googla mig fram till vad detta skulle kosta men hittar inget rakt-på-sak svar, får man fråga vad detta kostade? 🙂

  Malin 2015-08-19 22:48:43
  Svara
 • Så nice!! Jobbar själv med hairtalk! Grymt bra!!
  Måste fråga varifrån din blus kommer? Snygg

  Jill 2015-08-19 22:34:58
  Svara
 • Varifrån kommer din blus och ditt halsband? Sjukt snyggt!

  Marit 2015-08-19 22:33:52
  Svara
 • Hvor mange pakker har du i? Jeg har brukt haritalk i 7mnd å jeg elsker det! Kjempefint hår fikk du!

  Anna 2015-08-19 22:10:16
  Svara
 • Vaddp? Du sov på ansiktet!!!?

  Kattis 2015-08-19 22:06:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!