VIDEO: Långt svall – Från start till mål

Hej bästa ni!

Här kommer den efterlängtade videon där ni får se lite guldklimpar under min makeover i tisdags. Jag ska tvätta håret för första gången idag och det är alltid en upplevelse i sig – jag hoppas på att håret sväller ännu mer så det blir ännu större. Jag återkommer självklart med hur jag upplevde första tvätten, fästena sitter så tajt mot huvudet så jag hoppas det går bra.

ej

Jag hoppas ni gillar videon, glöm inte att klicka i HD-kvalité.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vart är din blåa topp ifrån i inlägget?

  Sara 2015-08-27 18:34:40
  Svara
 • Supersnyggt resultat. Hade gärna sett lite mer från insättningen, men det såg ju smidigt ut! Blir det inte tungt med så mycket hår?

  Jenny 2015-08-25 17:43:38
  Svara
 • Hej! Jag har väldigt platt hår (tunt fint) ner till brösten ungefär. Vad ska jag göra för att få lite liv i det, behöver inte vara lockar, men så det ser luftigt ut om du förstår vad jag menar, använder allsoft scampo och balsam från Redken, och även deras BB blond spray, hårinpackning Maria Nila colour refresh. Tips? Kram!

  Nathalie 2015-08-22 13:51:33
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej! Ett bra tips är att börja använda volymgivande produkter och börja föna håret med en rundborste. Det tar lite tid att lära sig men det blir så snyggt, du kan sök på ”volymföna” i sökfältet så kommer det massor med tips upp om hur du gör. Finns även videos i fliken (videoguide). Lycka till 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-23 13:43:08
   Svara
 • Oj jag menade lågt hårfäste!

  Alva 2015-08-22 12:44:43
  Svara
 • Hej Elin! Älskar din blogg och har följt den varje dag sedan 2013! Jag är väldigt sugen på att klippa lob men min fråga till dig är, vilka/vilken ansiktsform anser du passar till en shaggy lob, ”vanlig” lob eller sleek lob? Själv har jag runt ansikte och ganska kort hårfäste och jag vet inte vad som skulle passa mig bäst! Tacksam för svar

  Alva 2015-08-22 12:42:48
  Svara
 • Hej! Först och främst vill jag säga tack för en jättebra blogg, väldigt inspirerande och du är väldigt duktig!
  Har annars en fråga angående mitt hår. Har haft mörkt färgat hår, alltså väldigt mörkt, men stegvis blekt slingor och kan nu kalla mig blond. Problemet är att jag märker att mitt hår har blivit mycket tunnare och mer slitet, trivs verkligen och tycker jag passar i den blonda färgen, men mitt hår av typisk ”svensk” kvalitet har nog tagit mer stryk än jag trott. Så nu har jag två val: antingen vill jag färga en mörk intensiv färg, har mörka ögon osv så tror att jag skulle passa i det, dock är jag rädd att det ska bli rött. Min förra frisör la hela tiden i toningar istället för färg vilket gjorde att det snabbt blev urtvättat rött typ. Mitt andra alternativ är att behålla den blonda färgen och bara färga utväxten och hoppas att mitt hår blir tjockare. Dock är mitt underhår fortfarande ljusbrunt, och om jag nu ska vara blond vill jag att hela håret ska vara blondt, men mitt hår kommer antagligen bli ännu slitnare om jag ska bleka det med.
  Mitt hår är inget katastroffall, men var ändå mycket tjockare när jag hade mörkare hår än vad det är nu, gör inpackning varje vecka, plattar aldrig osv så försöker ta hand om håret. Låter det som en bra ide att färga mörkt, alltså inte bara för att man har panik och bara slänger i en mörk färg utan att man verkligen funderar på vilken nyans man vill ha och självklart färgar hos frisör? Förlåt för rörig fråga!

  Matilda 2015-08-22 09:34:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!