Fräscha upp längderna

Hej på er!

Hoppas ni haft/har en magisk helg. Det har jag haft – som ni märker så är det mycket outfitbilder på Instagram (styleelin) för jag håller på att finna outfit till Damernas Värld Guldknappen 2015 som går av stapeln på lördag. Så jag har spenderat min helg på stan, så roligt. Men idag tänkte jag tipsa om en het ny produkt som jag har fått testa.

Amika – Silken Up Dry Conditioner 237ml (229 kr)

IMG_1546

Detta är ett torrt balsam som sprayas i håret för att återfukta ditt hår mellan tvättarna och få en fräsch känsla på längderna. Amika är känt för att innehålla Obliphica (havtornsbär), somi sin tur innehåller omega 3,6, 7,9 och vitamin C. Samt får jag inte glömma att hela Amika serien doftar väldigt gott, det kan nog alla hålla med om som någon gång har testat deras produkter.

Hur använder man denna då?
– Spraya 20-30 cm avstånd från mitten av håret och nedåt (ej i hårbotten). Avsluta med att borsta igenom håret. Smart är att använda ett vanligt torrschampo för hårbotten så är frisyren komplett.

IMG_1545

Jag tycker att den doftar så gott. Jag gjorde ju felet att spraya i hårbotten direkt (innan jag läste instruktionerna) så min hårbotten blev fet MEN återfuktad så man kanske t.o.m kan använda denna för återfuktning i hårbotten?! Dock blir hårbotten fet som sagt, men ändå. Sen applicerade jag som man skulle och märkte att längderna blev mjuka men med den där torra känslan, inte oljig som är olja ger.

Jag fick spraya rätt mycket och sedan borstade jag ut med Mason Pearson – Popular och där märkte jag skillnad. När man antingen borstar samtidigt som man sprayar eller borstar direkt efter.

Längderna får en fräsch känsla men jag tycker att en olja fungerar lika bra, men med denna får man en torrare känsla på håret. Finns nu hos utvalda salonger och inom kort på nätet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Heej!

  Hur går man tillväga om man vill boka in tid hos dig för att snygga å fräscha till håret om till en Bronde? Tar du sen eftermiddag/kvälls/helgtider? Har nämligen fullt upp på jobbet och svårt att lämna 🙂

  Mvh, Sarah

  Sarah 2015-08-24 07:08:45
  Svara
 • Hejsan, jag har bytt stad och därmed också frisör… Nya frisören skar av och tunnade ur min asymmetriska lob med kniv och det blev hel-fel. Fint när man går därifrån men nu några slitna testar och en tjock platt matta med överhår… Och detta var ca 4 v sedan. Har mycket tjockt, slingat hår med en hel del självfall. Går det att rädda med ett nytt klipp eller kommer det ta ett antal tror du? Och vad ska jag lägga fram för önskemål till nästa frisör? Tacksam för tips 🙂 /Ninni

  Ninni 2015-08-24 00:17:15
  Svara
 • Vad bra tips, vart finns den att köpa? 🙂

  Johanna 2015-08-23 13:57:57
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Den är helt ny så den finns för närvarande hos utvalda salonger och så småningom på nätet 🙂

   Elin Johansson 2015-08-23 13:59:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!