Powerblondin

I morse hade Isabella tid hos mig och det är alltid en höjdpunkt, speciellt en måndag när man bara vill ha massor med energi och det ger hon verkligen. Jag är så otroligt stolt över att hon lyckats skapa en framgångsrik hårvårdsserie och jobbar så hårt för att konsumenterna ska få det bästa inom hårvård. Det är en frisörs dröm, en av mina drömmar är att skapa ett eget produktmärke – mäktigt.

blondinbellaSom ni vet så har Isabella fött barn för några månader sedan och ammar fortfarande. Jag märker skillnad på hennes hår, hon tappar lite mer hår och håret är lite skörare. Men hon sköter håret så bra hon har ett väldigt bra hår i sig själv så detta ska hon nog klara. Jag slingade hela hennes hår, nyanserade i en kallblond alá Bella ton och klippte av dom sommarblekta topparna. Fönade hela håret med rundborstar och sedan avslutade lite med locktång.

Det som jag märkte var att hennes hår var inte alls lika gult som det brukar bli efter två månader men Bella sa att hon använt hennes silverschampo från LCC flitigt. Det måste vara därför, jag måste testa det och ge er en recension senare. Någon av er som testat hennes silverschampo? 

isabella

Visst blev det bra? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Kan man använda silverschampoo på brunt hår? Jag har ljusbrunt hår och skulle gärna vilja ha en lite kallare ton men vill helst inte bleka det då mitt hår är grovt och tjockt och blir som svinto när det bleks. Alternativs tror du att en olaplex-behandling skulle göra det fräscht igen om jag bleker det?

  Emma Hå 2015-08-27 15:53:27 http://emmahas.se
  Svara
  • Svar på Emma Hås kommentar.

   Hej Emma!
   Nej tyvärr, silverschampo fungerar bara på blonda hår. Ju ljusare man är desto mer effekt 🙂 Om du vill blu ljusare så kan frisören använda Olaplex i blekningen för att bevara din kvalité. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-27 22:12:08
   Svara
 • Jag köpte LCC silverschampo med höga förväntningar då jag både läst och hört positivt om det. Dessvärre redan efter 1 tvätt skiftade mitt hår i grönt. Jag blev otroligt besviken och vågar inte prova det igen eftersom jag fick tvätta en hel del för att få bort det gröna. Nämnas bör också att jag tidigare använt silverschampo från andra varumärken och aldrig varit med om detta. Kanske hade jag otur eller så passade det inte mitt hår helt enkelt.

  Kram

  Sofia 2015-08-25 19:12:27
  Svara
 • Hej Elin! Kan man nyansera ett ofärgat hår eller görs det efter en blondering? Har fått för mig att man kan det nämligen 🙂
  Kram

  Emma 2015-08-25 18:39:45
  Svara
 • Jag har använt LCC Silvershampoo när det behövt i ca 3 månader och är jättenöjd. Det gör jobbet och jag tycker inte att det påverkat håret negativt. Mvh Jenny

  Jenny 2015-08-25 17:36:32
  Svara
 • Vart är dina byxor ifrån?

  Ida 2015-08-25 15:17:13
  Svara
 • Jag vill gärna veta varifrån din outfit kommer ifrån?

  Christina 2015-08-25 09:31:03
  Svara
 • Hej!

  Jag kommenterar aldrig på bloggar men jag måste fråga vart dina kläder är ifrån så snyggt!

  Lisa Halldin 2015-08-25 09:21:46
  Svara
 • Tack för ditt svar Elin!
  Men det är bara utväxten på ca 2cm som är mörk. Resten av håret ligger redan på en 6a. Frisören la tydligen inte en tillräckligt ljus eller stark färg eftersom utväxten inte ljusades upp. Kan man färga en ljusare färg på den eller måste utväxten blekas upp först?

  Jag är så dålig på detta och litar alltid bara på frisören, men denna gången gick det inte bra. Vill s gärna veta hur man kan fixa till detta så jag är med nästa gång att frisören gör det på rätt sätt 🙁

  Linda 2015-08-25 09:09:34
  Svara
 • Hej Elin!
  Är lite nyfiken på Loreal’s nya plattång, ”Loreal steampod”. Har du prövat den och i sådant fall vad tyckte du om den? 🙂

  Hanna 2015-08-24 23:28:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Den har funnits i flera år men du kan söka på Steampod i sökfältet så kommer det information upp 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-24 23:35:57
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag är i stort behov av en ny fön och tänkte investera i en Ghd. Tänkte därför höra med dig vilken du rekommenderar? Ghd Air eller Aura? Jag har läst på om båda och båda verkar ju grymma så valet blir mer svårt, haha!

  Linnea 2015-08-24 23:14:14
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Jag har recenserat GHD Aura, bara söka på den i sökfältet 🙂 personligen gillar jag Auran mer än Air! Båda är jättebra så du får gå på känsla och jämföra. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-24 23:37:12
   Svara
 • Hej Elin
  Jag har varit nyfiken på blondinbellas produkter för håret. Jag har tjockt och självlockigt hår. Tror du att det skulle funka? Vore kul om du kunde recensera hennes produkter 🙂
  Just nu har jag lanza healing smooth, men jag har svårt att få mjuka och fina lockar, utan det är mest friss och tovigt.
  Tack 🙂

  Hanna 2015-08-24 20:59:22
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Bäst är om du frågar dom på LCC så du får bäst rådgivning för ditt hår, om du vill använda deras produkter 🙂 jag har inte testat allt så svårt att uttala mig. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-24 23:39:11
   Svara
 • Jag har testat hennes silverschampo 🙂 det luktar väldigt gott och mina slingor blev mycket ljusare och fräschare utan att håret kändes för torrt som det kan bli av andra silverschampon jag testat. Så jag gillar det 🙂

  Ida 2015-08-24 18:30:29
  Svara
 • Hej elin! Du är så duktig så jag hoppas du kan tipsa mig om en sak..
  Jag var nyligen hos en ny frisör och färgade utväxten + nyansering av mina ljusa toppar.
  Det visade sig att hon färgade utväxten med en 5a. Men jag har färgat med en 6a innan (jag ligger på en 2a naturligt). Så resultatet blev att min utväxt fortfarande är svart..det tog inte alls??. Borde jag ha sagt vilken färg jag har haft innan? Litar på att frisöreb ser det.
  Så min fråga blir: hur ska jag göra nästa gång jag ska färga utväxten? Jag vill ha en 6a som tidigare. Men om jag har förstått det rätt så kommer det bli ljus utväxt med 6an och sen kommer det mörka emellan (5an) eftersom man inte kan färga gammal färg ljusare? Kommer jag behöva bleka det lilla partiet?? :/ rädd för att det kommer bli fläckigt eller lysa igenom efter att man bleker sen lägger en 6a färg eller toning över ..

  Kommer jag få påpeka det för frisören nästa gång så hon ej tror att det mörka (5a) är min utväxt när det egentligen är färg som inte tog alls på håret..)

  Vill så gärna att det ska bli bra till nästa gång!
  Tack på förhand!! 🙂

  Linda 2015-08-24 17:36:51
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej! Jag förstår, det bästa jag kan tipsa dig om är att antingen ta ett rejält snack med din frisör eller byta. Visa bilder på vad du tycker är snyggt och vad du inte tycker är snyggt och därefter bestämma en färg som passar ditt hår och utgångsläge. Du som kund ska inte behöva oroa dig över kemin utan det är frisörens uppgift. Man kan tyvärr inte alltid få som man vill utan beslutet tas av frisören som därefter informerar dig om varför osv. Om du ligger på en 2a och ska upp till en 6a på redan färgat hår, det kräver mycket teknik och kunskap för att få färgen jämn. Helt omöjligt för mig att bedöma, men prata med din frisör så hoppas jag det blir magiskt 🙂 lycka till. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-24 23:44:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!