Ett ljusbrunt mellanlångt hår med ljusa partier

mocca

Före/Efter

Min eftermiddag kunde inte slutat bättre. Jag fick ta hand om fina Paula som verkligen ville göra en makeover. Hon var hos mig för ett år sedan och har inte gjort någonting sedan dess, vilket vi kan se på ”före” bilden – haha. Hennes hår var väldigt slitet, skört och färgen hade förfallit. Vi bestämde att vi skulle klippa en mellanlängd, göra helheten mörkare men med mycket kontraster och nyanser.

Jag älskar att jobba med varma nyanser, göra varma nyanser kalla och kalla nyanser varma – kombon är magisk. Hon har jättefina blå ögon och lite fräknar vilket gör att hela hennes ansikte ”poppade” fram så fint.

paula

Ser ni hur dom ljusa, kall/beiga partierna bara glänser framför den pigmenterade grunden. GAH – det firas med en pizza och mys med mina killar. Men visst blev det fint? Har någon utav er gjort en makeover?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag är helt kär i den här hårstylen! Om jag skulle beskriva detta för min frisör, har du några tips? Är verkligen exakt som jag skulle vilja ha det. Älskar din blogg! Kraaam

  Bella 2015-08-31 17:57:08
  Svara
 • Åååh super mega fin färg verkligen!! Jag ska färga mitt hår på fredag och undrar vilket mörhetsläge bottenfärgen är? 6:a eller 7:a kanske? Vad ber man sin frisör om när man vill ha blandade färger såhär? För det är väl inte bara slingat med olika toner?
  Vore jätteglad för svar! Du är grym!! (Och har obviously bästa namnet;) /Elin

  Elin 2015-08-26 22:08:02
  Svara
 • Yes! I februari i år klippte jag av mig mitt tunna axellånga hår, till en kort frisyr. Ljusade även upp det för en fräschare look. Tanken var att jag skulle vara korthårig men låta håret växa ut igen, alltså inte hålla efter mitt nya korta hår. Det blev icke så. Älskar min nya frisyr. Har klippt mig tre gånger sen i februari och är så nöjd. Färg har jag dock struntat i. Klippte bort den sista utväxten för tre veckor sen, å nu ska jag vårda mitt sommarblekta naturliga hår och fortsätta va korthårig ett tag till.

  Nina 2015-08-25 22:28:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!