Håll kvar glow:et i huden

IMG_1857

Nu när jag har färgat mitt hår lite mörkare så älskar jag att kunna måla mina ögonbryn mörkare och använda lite mer puder. Som jag har tipsat om tidigare så älskar jag Dior Nude foundation (länk) men nu i sommar/sensommar så önskar jag en lättare kräm och vill verkligen tipsa er om denna från ACO. Jag är helt kär, så underbar på huden och det är verkligen som jag skrev – en foundation-light. 

Egentligen är detta en kombinerad dagkräm och färgad makeupkräm som täcker, jämnar ut och ger en fin lyster till huden. Jag blir så varm när jag jobbar i salongen med fönar och allt så denna är min nya favorit. Även fast min bleka hy inte fått så mycket sol i sommar så känner jag att huden får andas och solpudret träder fram.

IMG_1860

Jag får mycket snälla kommentarer om min hy och hemligheten är att jag försöker få huden att andas så mycket som möjligt fast jag använder mycket produkter. Låter konstigt men så är det (: Det jag gillar bäst med den är att den täcker sådär lagom och huden blir så mjuk.

IMG_1865

Vet inte om ni ser hur slätt och matt huden blir. Här har jag bara använt BB Cream, sen använder jag solpuder och highlighter. Så som jag gjorde i DENNA VIDEO.

IMG_1851

Den blir din för 119 kr och finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! En fråga: varför sliter plattång mer på håret ön locktång?

    Cecilia 2015-08-25 22:04:30
    Svara
  • Hej Elin en fråga, även om jag tvättar mitt hår så luktar det redan hår och är skitigt dagen efter och jag tvättar håret ca var 3 dag. Snart kommer jag inte klara det och kommer tvätta mitt hår varje dag, hjälp mig

    Sandra 2015-08-25 18:15:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!