Galen i denna hårfärg

cremeblonde

Jag har blivit helt besatt i denna krämiga blonda nyans. Jag gjorde en makeover på min fina kund och när vi skulle ta efterbilden så blev jag sådär hårfärgs-kär som händer i för sig rätt ofta men jag förstod verkligen hur mycket jag saknat denna ton.

Jag har lagt en lätt mörkare bottenfärg några cm ut och fade:at den med slingor och en beige blond nyans tillsammans med den kalla. Sen nyanserat hela med en ljus, ljus mocca blond som fick sitta ett tag. Klippte igenom håret och volymfönade med rundborstar. Jag är helt galen i denna färg just nu, perfekt för som verkligen vill vara blonda men med en mer lyxig blond känsla.

– En hand upp för den krämiga blonda? –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hur exakt gjorde du när du blandade den beige blonda färgen med den kallare färgen? Gjorde du det i olika omgångar? Om man skulle vilja få till denna lyxiga blonda färg hemma när man gör det själv, vad rekommenderar du för produkter? Skulle säga att jag är mörkt blond och åt det lite guldigare hållet om det hjälper något! Hittat superbra inspiration på din blogg så vill även tacka för det!

  Rebecca 2017-03-07 14:48:47
  Svara
 • Alltså du är så jävla duktig! Allt du gör blir liksom perfekt. Ska välja gymnasium och funderar på att bli frisör. Tror jag skulle vara duktig och du inspirerar mig verklign, det verkar så sjukt roligt! Du är verkligen så sjukt duktig Elin! Skulle vara en dröm att få lära av dig i framtiden.

  Ebba 2015-08-30 00:00:16
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Men tack tack och tack <3 gud vad gullig du är. Ja men kör, har du viljan och intresset av hår och framförallt människor så kör. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-30 13:55:22
   Svara
 • Håller med. Lyxig blond ska det bara. Inte se ut som en hemmablondering

  ErikaJ 2015-08-29 21:54:54
  Svara
 • Hej bästa Elin! Jag har försökt få det långa, fina hårsvallet i flera år men det går inte, håret blir inte längre än strax över bröstet. Jag sköter om mitt hår som om det vore min bebis men ingenting funkar. Har insett att jag inte kan få det naturlig väg så jag funderar på att skaffa löshår. Vilken metod är bäst/skonsammast/hållbarast?
  /Mvh desperat

  c 2015-08-29 21:36:13
  Svara
  • Svar på cs kommentar.

   Hej!
   Ibland är det svårt, det ligger mycket genitik bakom ett svall också. Men jag tycker Hairtalk är den bästa och skonsammaste metoden. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-30 13:56:21
   Svara
 • Fan,
  För två månader sedan gick jag till frissan, och ville se ut precis just sådär i håret. Hade till och med bild med mig för att slippa missförstånd, bilden var från din sida 😉
  Varnade lite för att mitt hår gärna går åt det gul/orange hållet, men nej nej DET fixar jag sa frisören. ..
  Suck, jag gick inte därifrån nöjd, utan håret var guldigt med lätt gul ton trots att frisören la i tre nyansering för att försöka få det kallare :/
  Hon sa att de var färdigt, jag fråga om det inte fanns någonting annat hon kunde göra…..men nej…det var bara att hosta upp pengarna och åter igen gå missnöjd för att leta efter en ny frisör :'(
  Tur du finns, det håller hoppet uppe!

  Helen 2015-08-29 19:17:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!