Så lär du dig att fläta håret

IMG_1949

Hej mina bästa!

Åh, jag måste tipsa er om denna söta och så smarta bok som två duktiga tjejer har gjort. Jag är så imponerad på unga tjejer som flätar hår och visar hur duktiga dom är. Denna bok står Laura Arnesen och Marie Wivel från Danmark bakom och det har blivit en storsäljare. Nu har den kommit på svenska och vill ni lära er att fläta hår så är denna bok smart och enkelt gjord.

IMG_1954 IMG_1952

Det finns allt från vanliga flätor, enkla lösningar och även mer avancerade frisyrer med flätor. Bilderna visar alla steg enkelt och tillsammans med punkterna och tipsen så ska alla kunna lära sig.

IMG_1951 IMG_1950

Denna bok finner ni HÄR samt blir din för ca 90 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh, denna ska jag köpa!
  Tackar 🙂

  Helen 2015-08-29 19:03:31
  Svara
 • Åh jag älskar den där boken! 🙂
  Jag har en fundering: efter jag tvättat håret har jag i en lotion från Davines, sen tar jag värmeskydd och blåser håret torrt. Efter det brukar jag locka håret och avslutar med shimmer shine från KM. På kvällarna brukar jag ha i lite olja för mitt hår är så torrt. Om jag sen vill platta mitt hår efter några dagar, kan jag göra det även fast jag har massa produkter i håret eller borde jag vänta tills jag tvättat det? Känns som att det inte är en så bra idé att platta med alla dessa produkter i håret 🙂
  Och tack för en riktigt inspirerande blogg! Tack vare dig har jag hittat de bästa produkterna för just mitt hår 🙂
  Stor kram!

  Jennifer 2015-08-29 11:49:26
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!
   Visst är den härlig. Vad roligt att höra att du tar hand om håret så bra, good for you. Nej men självklart kan du platta håret. Det jag tycker man ska vara försiktig med är att om du har haft massor mer hårspray under några dagar och sen ska platta håret, då blir det att man kokar håret med spray och värmeverktyg. Men annars går det hur bra som helst, men du känner om det är läge och hur håret känns. Lycka till med allt, Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-30 14:05:32
   Svara
 • Kan inte du visa hur ditt nya hår ser ut när det är plattat? 🙂

  malin 2015-08-29 10:32:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!