Damernas Värld Guldknappen 2015

dvelin

Igår var det julafton för oss bloggare – DV Guldknappen 2015 och självklart var alla vi bloggare på DV där. Det är så roligt att träffas allihopa, man får alltid en kik av inspiration. Det var fantastisk mat, trevliga människor och så fina kläder överallt. På tal om kläder så bar jag helhjärtat kläder från Valerie, underbar designer men också min bloggkollega och vän. Detta är första outfiten för kvällen och jag kommer visa er fler bilder på andra outfiten. Jag älskar denna look, jag är helt såld. Den passar mig så bra och jag piffade upp outfiten med mitt stora hår och en knut uppe på huvudet.

valerie

Det är så mäktigt att bära dessa kläder och att få lämna frisörsysslorna för en kväll och bara känna sig så fabulös som alla andra bloggare.

dvelin

odd

Jag hade även mina skor från Acne och nya naglar gjorda av Celina Rydén. Jag ska mysa och ta det lugnt hela söndagen så kommer det upp massor mer fler bilder. Det blev en tidig kväll för mig men jag hade så kul (: Tack DV och tack för en magisk gala.

Men vad tyckte ni? Gillar ni min outfit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Sjukt snyggt! Skulle kunna döda för den kjolen i vitt när jag gifter mig…

  Camilla 2015-09-01 16:51:36
  Svara
 • Skulle du kunna tipsa om lite håroljor samt hårparfymer? Samt har du koll på Kerastase Elixir Ultime Damaged Hair? Tycker flaskan är så fin men vill veta om oljan är värd priset.:p

  A 2015-08-30 22:59:11
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej!
   Det är bara att söka på olja, hårolja och hårparfymer i sökfältet så kommer det massor med inlägg upp 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-08-30 23:10:01
   Svara
 • Skitcoolt. Håret var riktigt snyggt.

  ErikaJ 2015-08-30 18:42:11
  Svara
 • Hej, undrar om du kan göra en video då du testar lite hårstylings grejer? har varit jättesugen på pröva lite grejer men är en fegis så tänkte om du kanske kan göra en video och bedöma lite? Snälla, hade varit riktigt tacksam!

  Har du några förslag:
  https://fyndiq.se/product/187473-harstyling-6st/
  https://fyndiq.se/product/1214920-papiljotter/#1114599-princess-curl-set-for-harliga-lockar
  http://eleven.se/sleep-in-rollers-hairdyer-hood-29440.html
  http://eleven.se/sleep-in-rollers-pink-glitter-rollers-set-27848.html

  Sandra 2015-08-30 14:48:10
  Svara
 • Hej Elin
  Kan man använda ett silvershampo i ett mörkt hår för att få bort den varma tonen?
  Med vänlig hälsning, mireille

  Mireille 2015-08-30 11:17:51
  Svara
 • Hej på dig som har världens bästa blogg. Sluta aldrig med den är du snäll!! Du har fått mig så inspirerad och gå från att använda schampo från Ica till riktiga kvalitétsmärken! Nu, min fråga: Jag har använt Pureology’s schampo och balsam på senare tiden och är mer än nöjd, särskilt eftersom de är så dryga och håller mitt hår rent så länge. Men trots det är jag sugen på att testa Kevin Murphy’s produkter. Jag har alltid älskat de förpackningarna (jättetöntigt, jag vet) och så skulle det bara vara kul att jämföra vilka som passar mig bäst. Men först tänkte jag fråga experten (dig) om vad de största skillnaderna är mellan dessa märken och vilket märke som lämpar sig för vem?? Tack på förhand!

  Alva 2015-08-30 10:46:28
  Svara
 • Skit snyggt finaste lilla syster. Älskar dig pussar från Gävle

  helena 2015-08-30 09:37:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!