Yves Rocher @Grand Hotel Suite

IMG_6446

Vi blev så omhändertagna i lördags och spenderade eftermiddagen i en magisk svit där vi blev sminkade utav Yves Rocher. Jag hade sminkat mig rätt bra innan men klart att proffsen fiffade till mig ännu bättre. Min supersnygga bloggkollega Kristin tog dessa blider på mig, visst blev dom fina? Sen älskar jag mitt hår, jag är galen i det. Det blev precis som jag ville ha det om inte bättre.

IMG_3096 IMG_3095 IMG_6445

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Oj va synd men arbetar du på någon salong där det kanske finns andra som tar emot nya kunder?

  åsa 2015-09-02 06:41:08
  Svara
 • hej

  Bor i Stockholm var hittar man dig om man vill boka tid?

  Mvh

  Åsa

  åsa 2015-09-01 06:56:50
  Svara
 • Hej Elin!
  Du är såååå snygg och du inspirerar verkligen mig. Jag har långt blont hår, färgat ljusare men är mörkblond i mig själv. I morgon (!!’) ska jag till frisören och är sugen på att gå tillbaka till min naturliga hårfärg, alltså bli lite mörkare, nu till hösten. Jag tänker att hon kanske kan lägga i en färg som är rätt nära min egen, i botten, men behålla lite ljusa längder. Lite ombre-aktigt. Men nu kommer min fråga till dig, hur ser höstens hårtrender ut? Är ombre fortfarande ett säkert kort eller ska man satsa på att helfärga?
  Tack för en inspirerande blogg! Kram

  Amanda 2015-08-31 23:06:55
  Svara
 • Sarah- jag skulle nog färga lite ljusare hår så blir det inte så markant när det gråa växer ut. Jag har guldbrunt hår och på mig skulle nog inte grått synas så bra.

  ErikaJ 2015-08-31 22:18:47
  Svara
 • hej fina du!

  jag är 24 år, och för cirka ett år sedan började jag få enstaka gråa hårstrån. nu får jag lite mer, och lite oftare. jag undrar nu om det är något man kan göra åt detta? förstå självklart att det inte går att förhindra det gråa håret, men hur ska jag tänka med hårfärg? jag har naturligt ganska mörk brunt hår och färgar det ytterligare ett snäpp mörkare. ska jag försöka bli ljusare..?

  sarah 2015-08-31 19:02:17
  Svara
 • Herrejösses så vacker du är! OCH DITT HÅR!!
  Hoppas du hade en fantastisk kväll! 🙂

  Amanda 2015-08-31 18:21:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!