Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips för att piffa upp frisyren

Hej darlings!

Hoppas ni mår bra. Nu är veckan igång och det är fullt upp i mitt liv just nu. Hösten är verkligen min årstid, jag älskar hösten. Jag vill visa er några fina hårband som köpte när jag beställde färg. Så komiskt när jag tipsade er om hårsmycken igår, haha. Men dessa är från Tassel och jag tycker dom är så snygga. Ni finner en del HÄR och dom ligger allt mellan 150-600 kr styck.

IMG_2063 IMG_6463 IMG_2074

Denna är min favorit, små rock/chic nitar.  

IMG_2043

Jag har alltid älskat turkost och den är en färg som passar alla hårfärger så bra. Stor favorit!

IMG_2075IMG_6462 IMG_2072 IMG_2068 IMG_2066

Denna är vardag för mig. Enkelt, nätt och så snyggt!

IMG_2076

Tassel har även massor med olika fina saker så som tatueringar, smycken, hårband/snoddar och hårspännen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej du!
  Nu ska du få hjälpa mig lite här. Jag har fått extremt torrt hår på sistone. Jag har oftast mittbena och håret längs
  med ansiktet ser bedrövligt ut, går knappt att kamma ut, är som ett fågelbo när jag har blött hår och då jag gärna undviker att kamma/borsta mitt hår sålänge det är blött så blir det även samma när det då har torkat, men lättare att reda ut. Jag tycker detta kommit sen jag var hos en frisör och slingade håret, efter det har det varit bedrövligt. Jag färgar mitt hår kanske vart 3,4 år så det var endast den gången. Jag har schampoo & balsam som ska vara för torrt hår men känner inte att det fungerar, likaså med min hårinpackning. Jag använder även olja från Maria nila som jag tar efter dusch och i torrt hår, men inget blir bättre.

  Finns det något jag kan göra för att det ska bli bättre? Och vet du produkter som är bra som jag kanske borde införskaffa? Ex på inpackning:) Mitt hår ser så ”dött” ut just nu :/

  Tusen tack på förhand. kram

  Michaela 2015-09-01 14:46:56
  Svara
  • Svar på Michaelas kommentar.

   Hej!
   Jag förstår, förstår att det inte är roligt. Mitt bästa tips till dig är att gå och klipp bort dom där torra, döda topparna. Gör en ny snygg frisyr och ge håret en andra chans. Ditt problem kommer inte lösas med produkter tyvärr, klipp bort och börja om. Sen är bra hårvård A&O, hör med din frisör om vilka produkter som passar just ditt hår. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-01 23:44:11
   Svara
 • Hej!
  Har precis börjat läsa din blogg. Superbra! 🙂
  Tänkte kolla med dig vad du skulle rekommendera för schampo och balsam till mig.
  Har blont axellångt, platt hår som jag slingar då och då, tunt och fint, typiskt skandinaviskt skulle jag säga.
  Gillar att köpa schampon i stora förpackningar så man inte behöver köpa så ofta. Använder nu Maria Nilas pure volume, men vet inte om det är det bästa schampot för mig.
  Vad skulle du rekommendera? 🙂

  /Sofia

  Sofia 2015-09-01 13:34:06
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia!
   Tack snälla. Det är omöjligt för mig att rekommendera en viss produkt för dig för jag har inte sett eller känt på ditt hår. Hör med din frisör nästa gång du är där, så du får rätt produkter för ditt hår och ditt hårs historia. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-01 23:45:30
   Svara
 • Hej Elin! Tack för en jättefin blogg!
  Har en fråga, har du något att säga om body shops hårprodukter? Har inte sett att du skrivit något om dem, men undrar då jag älskar dem, men vet inte hur bra de egentligen är förrns du skrivit om dem haha
  Ha de så bra!!

  Rebecca 2015-09-01 08:51:15
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca!
   Tusen tack <3
   Jag har känt och klämt på dom men jag har inte riktigt testat dom på riktigt. Vet om dom inte riktigt har fallit mig i smaken, men jag är glad om du gillar dom – det är det viktigaste. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-01 23:47:56
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!