Här är mina lockiga läsare

1

Alltså ni är ju helt fabulösa. I tidigare inlägg så frågade jag er om ni som är naturligt lockiga i håret ville skicka in en bild på er och det har kommit in massor, alltså världens bästa läsare. Jag ville bara visa upp några bilder, så sjukt snyggt och jag blir ju rätt avundsjuk- tänk att ha dessa tjejers hår.

Här kommer några bilder, titta och njut

curls

2

Detta är drömmen, en liten mörkare utväxt och creme-blonda lockiga längder. SÅ SNYGGT!

1 5 4 3

Tusen tack för att ni skickade in och delade med er utav era fina hår. Sen till er om inte gillar era naturliga lockar, GÖR DET. Lär er att älska dom! Man vill oftast ha det man inte redan har, så fungerar det med allt men detta är så snyggt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Till nästa klipp ska jag kapa mitt långa hår till en lob och rocka mina naturliga lockar! Love it! Tack för all inspiration 🙂

  Sofie 2015-09-04 21:51:44
  Svara
 • Hej Elin!

  Tack för en jättebra och inspirerande blogg!

  Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Det är nämligen så att jag klippte mitt tjocka långa hår för ett tag sen. Det gick strax nedanför brösten och var i fint skick men lite torrt i topparna och jag ville behålla frisyren någorlunda likadan men ändå klippa upp en hel del så det blir volym på rätt ställen. Tyvärr klippte hon delvis med ett rakblad eller en sådan där uttunningssax eller vad ni frisörer kallar det. Nu känns håret torrare och risigare i topparna än innan. Tror du det bara är känslan, eller har hårkvaliteten faktiskt förstörts i längderna? Funderar på om jag borde gå och klippa mig igen för att bara få det fräscht med hela toppar i stället för dessa som snarare känns halva…

  Tacksam för svar!

  Helena 2015-09-03 19:33:18
  Svara
 • FUSK!!! ;D

  Helen 2015-09-03 18:21:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!