Någon som är sugen på ett Strandbröllop?

wedding

Jag har sett så många på Facebook, sociala medier och överallt att det är fler och fler som väljer att lämna Sverige för ett strandbröllop på bland annat Bali, Maldiverna, Grekland eller Italien. Har denna trend med att gifta sig i kyrkan med en bakelse som klänning börja dö ut? Har vi blivit så moderna på något sätt att vi väljer mer exotiska platser? Jag tycker själv att det vore fantastiskt att flyga ner med familj, nära och kära för att gifta mig med sand  mellan tårna. Det skulle blir så otroligt personligt.

När det kommer till bröllop så gillar jag enkelhet, naturlig skönhet och elegans. Tror det är därför jag dras till strandbröllop eller gifta sig utomhus framför en sjö eller något. Vem har bestämt att man ska sätta upp håret i tre timmar, sminka sig i tre timmar och köpa en svindyr klänning bara för att man ska gifta sig? Vem har bestämt det? Därför vill jag verkligen lyfta upp enkla bröllop och bröllop som lyfter upp brudparets personligheter och gör bröllopet mer personligt.

2 1

Ser ni enkelheten i dessa bilder? Det är så vackert och äkta. Håren är vackert lätt uppsatta, flätade eller nästan så man kunnat tro att ena tjejen har precis tagit ett dopp i havet och låtit håret självtorkat. Plockade lite blommor på vägen och bara fötter – vackert tycker jag. Jag vet inte om det är hårstilen jag gillar, jag har hamnat i en inspirations-bubbla och blivit tokig på stilen.

5 3

Hur ser erat drömbröllop ut? Just nu är denna look väldigt trendig, trender kommer och går – det vet vi. Vi ska framhäva personlighet, vi ska vara naturliga och inte sticka ut så mycket. Men lika väl så kan den stora klänningen men glitter och glamour vara helt magiskt vacker och vem vill inte känna sig som en prinsessa för en kväll? Det är det som är så roligt med bröllop, alla har sin stil och vill säga ”I DO” på sitt eget lilla vis.

6

Så vad tycker ni? Ska vi köra lite bohem, beach-look eller ska vi låta prinsessan med brodyren vara kvar ett tag till?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Härliga bilder, även jag är nyfiken på vart klänningarna kan hittas.

  Camilla 2016-04-14 12:11:30
  Svara
 • Vilka fina bilder, vart hittar man klänningarna som visas?

  Anna 2016-01-30 22:01:27
  Svara
 • Hej elin! Älskar din blogg du är helt fantastisk! Jag står inför ett dilemma..jag är ute efter den perfekta vågiga/lockiga looken. Jag funderar på om jag ska köpa värmespolar o testa få det där riktiga Hollywood svallet med mkt volym o perfekt vågigt/lockigt! Men då är ju frågan vilka värmespolar ska man köra på de finns ju många olika märken..vilka är mer prisvärd än dom andra? Lite väl o lägga ut 3000 för nått kanske. Om man vill ha stora vågor ska man bara köra på stora spolar då?

  Sandra 2015-09-04 20:04:01
  Svara
 • Så fina bilder. Mitt drömbröllop är på en varm sandstrand.
  med en tunn lång klänning lite i empirstil med lockigt hår och
  en lite mindre bukett med rosor.

  maria g 2015-09-04 19:53:57 http://spray
  Svara
 • Åh håller m dig till 100%!!! Så fint med enkelt, elegant o personligt bröllop på stranden. Såg ett sådant på stranden i Cancun, sååå ❤️❤️❤️❤️

  Kattis 2015-09-04 18:54:18
  Svara
 • Hmm… jag anser att man ska köra på vad man själv trivs med! Tycker nog inte att man ska gå efter sådana trender när det kommer till bröllop. Varför inte kombinera dom två alternativen? Själv hade jag valt en blandning kanske? Naturlig prinsessa! T.ex. att man kanske har en prinsessklänning men kombinerar den med naturligt smink och lösa lockar i håret (boho-style). Det hade jag själv valt att ha på mitt bröllop iaf!

  Steff 2015-09-04 14:50:24
  Svara
 • Hej Elin! Älskar din blogg!
  Jag har en fråga. Sist jag var hos min frisör undrade jag om de hade tagit in olaplex i samband med min slingning, men de har inte tagit in det. Istället använder de sig av något som kallas loreal profiber som är en kur, där du även köper med dig shampoo samt inpackning och några ”ampuller” som du använder hemma. Hur ställer du dig till denna behandling? Är olaplex mer effektiv? Tror det är relavtivt nytt detta, precis som olaplex. Kram!

  Ebba 2015-09-04 10:07:16
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba!
   Olaplex och dessa ampuller är HELT OLIKA SAKER. Loreal Pro Fiber är kan man säga en en effektivare inpackning tycker jag, gör inte så mycket skillnad. Olaplex bygger upp håret från färgblanding till efterbehandling, så det är två helt olika behandlingar. Olaplex slår Profiber med hästlängder och Olaplex ger resultat 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-06 23:36:15
   Svara
 • Jag tycker det handlar om vad man själv vill och känner sig nöjd med. I dag handlar det dessutom om så mycket förväntningar från familj och vänner dessutom, så att ens egna känslor kommer i skymundan. Varför ”måste” man ens gifta sig i vitt i dag? Det finns så mycket vackert som kan göra vem som helst gudomligt vacker och husera som brudklänning! 🙂

  Sofia 2015-09-04 09:15:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!