Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nytt för ansiktet

IMG_2205

Det är en härlig lördag för min del. Jag har sovit ut, svarat på massor med mail, städat lägenheten och håller på att göra en långstek i ugnen. Jag ska dejta lite med min karl ikväll, äta godis och mysa. Vi båda jobbar väldigt mycket så dessa dagar är helt magiska, man ska ta vara på den tid man har.

Jag var på Coop och hämtade ut lite paket och denna kunde inte kommit bättre. Hela min rengörings-serie tog slut typ igår och jag beställde detta tidigare i veckan. Jag använder produkter från Elemis, det har jag nog gjort i snart tre år. Om ni vill att jag ska visa er hela serien så får ni gärna säga till så gör jag det.

Jag beställde denna mask som jag inte testat förr, ska bli intressant och se hur det fungerar. Sen hade mitt älskade ”blur” puder från By Terry tagit slut så beställde även ett nytt sådan. Jag använde detta i min smink-video, det inlägget finner ni HÄR.

– Vilken ansiktsrengörings-serie är eran favorit? –

IMG_2218

IMG_2221

 

Nu ska jag lämna ifrån mig datorn, telefonen och bara fortsätta denna mysiga kväll. Imorgon ska jag på fotografering, ska bli så roligt – lite klädångest men det löser sig med ett fint hår. Ha en härlig kväll mina läsare, hoppas ni får en magisk lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Exuviance alla gånger. Hade md och decleor innan jag bytte hudterapeut och mitt ansikte var ett vandrande eksemface. När jag bytte blev huden så himla mycket bättre. Brukar komplettera med ett halm från Darphin och ekologisk ringblomssalva om jag skulle bli extremt torr.

  Annofie 2015-09-11 09:45:30
  Svara
 • Använder Clinique för att jag är så extremt känslig och reagerar på alla möjliga produkter och även mat. Nu undrar jag om du har någon rekommendation för hur jag ska dölja mitt alltmer gråa hår? Har skjutit upp det länge men nu har det blivit så mycket, känner mig ful, trist och gammal! Förra veckan satte min frisör ett färgtest i nacken men när hon fick veta att jag är nickelallergisk tog hon bort det omedelbart, för att de av hennes kunder som har reagerat mot toning/färgning har varit nickelallergiska. Vet du vad jag kan göra? Känner du till några produkter som är speciellt anpassade för känsliga personer? Eller har du något annat förslag? Tacksam för alla tips och råd.

  IngelaMolly 2015-09-06 21:14:11 http://ingelamolly.se
  Svara
 • Är torsk på hudvård också så ja det vore roligt att se/läsa din rutin.
  Själv kör jag med Paula’s choice, var länge sin min hud såg så fräsch och entonig ut som den gör idag, väldigt nöjd!
  Lycka till imorgon!

  Helen 2015-09-05 22:13:45
  Svara
 • Hej Elin! Kan inte du visa bilder på hur salongen ser ut som du jobbar på? Och kanske lite bilder på erat hem?

  Milla 2015-09-05 21:51:16
  Svara
 • Jag använder excuviance. Skulle vara kul att se dina hudvårdsprodukter. (:

  Caro 2015-09-05 20:44:42
  Svara
 • Jaaaaa, vill gärna se din hudvårdsrutin! Använder själv exuviance, supernöjd! men alltid kul att se andras hudvårdsrutiner och produkter 🙂

  Thess 2015-09-05 18:12:56
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!