Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Messy Hair

IMG_1974

 

Att ett ”messy hair” kan vara så härligt och underbart. Klart vi älskar ett välborstat, silkeslent hår – det kan vara så underbart vackert men jag föredrar det slarviga, ”orkar inte bry” sig looken. Jag gillar Lob:ar som är slarvigt lockade och den är oftast snyggast andra dagen efter tvätt, långa hår som är rufsigt efter en kväll ute på stan. Jag älskade mitt hår på DV Guldknappen, rufsigt svall men en mer sofistikerad klädsel.

Att blanda olika texturer, från topp till tå – det är skönhet för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ååh, så sjukt snyggt med messy hair! 🙂 Jag har precis klippt lob och ska försöka mig på en messy 🙂 Men då behöver man kanske lite root lift? Har du nåt tips på root lift för tunt hår? Jag har läst dina inlägg om Living Proof’s Root lift men det är ju en creme och vad jag har lärt från dig så är det bättre med en spray i tunnare hår. Eller gäller det bara i längderna?
  Har J Beverly Hills Thickening Spray i längderna, antar att den inte funkar som root lift?
  Kramar

  Maria 2015-09-08 00:33:40
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej 🙂
   Tusen tack, eller hur. Åh vad roligt, grattis till din nya frisyr. Jag tycker Redken – Root Lift är bäst frön normalt/tunt fint hår. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-08 23:01:50
   Svara
 • Hej! Svår formulerad fråga här:
  Undrar hur mycket naturlig bottenfärg man kan ha vid en ombre, eller hur lång utväxt liksom. Jag har helblonderat hår, midjelångt. ca 4 cm mellanblond utväxt, grejen är att jag gillar min riktiga hårfärg mot ansiktet, undrar hur nära ens riktiga hårfärg man kan komma. Färgar man liknande färg som utväxten som slingor på det redan blonderade? Måste man bleka vid en ombre? Sorry för kanske flummiga frågor, men du kanske kan svara på något? Mvh Annika

  Annika 2015-09-07 20:08:56
  Svara
 • Hej!
  Har sett på snapchat att du har en hund, jag är själv super sugen på att köpa hund. Då jag endast kommer att jobba halvtid och har ledigt nu i ett par veckor så har jag en del tid över till en sötis.
  Däremot så är chefen inte ok med att man som personal har hund på salongen så jag undrar hur du gör med din vovvis? 🙂
  Super tacksam för svar!!

  Daniela 2015-09-07 19:06:53
  Svara
  • Svar på Danielas kommentar.

   Hej!
   Ja det har jag 🙂 min bebis.
   Det är fantastiskt med hund men ett enormt ansvar. Våran hund är snart 4 år och vi köpte honom när jag var anställd. Jag frågade chefen först om det var okej att jag köpte hund för valpen måste vara med mig på jobbet 24/7. Chefen sa att det gick hur bra som helst så då bestämde vi oss för att köpa hund. Jag var ledig tre veckor först när vi fick hem honom. Sen var han med mig varje dag på jobbet, bredvid mig i en bädd när jag stod och jobbade. Eftersom det tar ett tag att få en valp rumsren så fick jag ibland pausa i klippningen och gå ut med honom snabbt så han lärde sig. Du hör 🙂 haha, det var EXTREMT mycket jobb i början och hade inte min chef varit hjälpsam i detta så hade det aldrig gått.

   En hund vill aldrig vara själv. Torsten (som han heter) kan vara själv 5-6 timmar men vi låter han aldrig vara det, vi har tränat så mycket med att vara ensam. Nu är han med på min pojkväns kontor om dagarna, ibland har jag med honom på salongen men det är lugnare på kontoret med min kille.

   Tänk efter ordentligt, det är väldigt mycket jobb i början och ett stort ansvar. Sen låter inte din chef dig att ha hund på salongen så skulle jag se det som kört tyvärr. Jag och min kille planerar varje dag vem som ska ha Torsten, när den ena eller andra kommer hem och vi synkar våra scheman så Torsten inte kommer i kläm 🙂 Hoppas jag fick ner allt. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-08 23:10:15
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!