Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hårspännen för din hårfärg

hairpins

Jag tänkte tipsa er om en sak, eller bara mer informera er hur viktigt det är att välja hårspännen, snoddar och liknande som passar med din hårfärg. Det fulaste jag vet är när hårspännen eller snoddar inte matchar med hårfärgen. När man ser ett brunt hår med guldiga spännen, OM inte det var tänkt att det ska vara så. Då använder man hårspännen som en dekoration mer än att få undan håret.

Idag finns det så otroligt mycket olika typer av spännen och snoddar så det går inte att ta fel. Jag själv älskar matta hårspännen för dom smälter snyggare in i håret. Sen tycker jag att dom har ett bättre grepp än dom glansiga. Jag försökte googla runt efter dessa nålar och hittade några på Bubbleroom (LÄNK).

brownhair blondehair

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart finns snoddarna att köpa??

  Maria 2015-09-09 13:20:57
  Svara
 • Vad är det för tofs-aktiga saker med hakar bredvid hårnålarna?

  Nina 2015-09-08 19:13:47
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Det är snoddar som man hakar fast i tofsen och sedan drar några varv och sedan hakar fast med andra änden 🙂

   Elin Johansson 2015-09-08 22:55:56
   Svara
 • Hej! Jag är också nyfiken på om du har några tips på tofsar och spännen för rött hår?

  E 2015-09-08 17:25:05
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Tyvärr så har jag inte sett några röda alternativ. Men jag skulle välja genomskinliga snoddar, tex från blax. Eller bruna 🙂

   Elin Johansson 2015-09-08 17:29:57
   Svara
 • Jag har naturligt rött hår o har jättesvårt o hitta hårsnoddar i min färg. Vilka spännen o hårsnoddar är bäst för mig? När jag har flätor så har jag genomskinliga tunna totteband, men det funkar inte när jag vill ha hästsvans… Har du något tips?

  Elin 2015-09-08 12:08:20
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!