Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Löwengrip Care & Color / Torrschampo

IMG_2399-2

ÄNTLIGEN! 

I veckan fick jag ett pressutskick från LCC (Löwengrip Care & Color). Min underbara Bella’s produkter som jag längtat efter att få testa, ni har också frågat väldigt mycket om dessa produkter. Jag har testat silverschampot tidigare och varit väldigt nöjd men nu ska jag granska dessa produkter och testa, klämma och ge er en bra recension. Jag kommer gå igenom en efter en så denna gång handlar det om:

”Jag vill också tillägga att mitt omdöme förändras INTE för att Isabella är kund till mig utan jag ger alla produkter samma granskning som alla andra produkter jag recenserar.”

IMG_2407-2

1. LCC – Good To Go Light 109 kr (länk)

Detta är en av två torrschampon från LCC och denna ska ge en fräsch känsla i håret (alltså ej volymgivande). Det första jag tänkte på är flaskan, den är lagom stor för ett torrschampo (250ml), snygg design och det står klart och tydligt vad det är. Andra är att flaskan innehåller en liten kula som hörs när man skakar flaskan, helt perfekt. För ni vet att man måste skaka ALLA produkter innan man använder som så att det inte blir stopp eller du får ut fel av produkten.

Den har en fräsch doft som passar alla. Även fast det inte ska ge någon volym direkt så kände jag ändå en liten strävhet, men jag gillade det. Håret blir fräscht och den är inte pudrig (alltså håret blir vitt). Denna gör precis det ett torrschampo ska göra, inga klagomål – sen med ett extremt generöst pris.

IMG_2408-2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag använder för tillfället en hårolja från Lee Stafford som jag tycker är bra men doftar egentligen för manligt för min smak haha, den kanske vore något?

  Lina 2016-02-24 16:47:30
  Svara
 • Åh älskar hennes torrschampoo! Är dock väldigt nyfiken på schampot och balsamet, men iom att jag har färgat hår så har jag inte testat det! Funkar bellas hårprodukter bra för ett färgat hår?

  Moa 2015-09-12 10:00:54
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Eller hur, jag kommer gå igenom alla produkter så håll utkik 🙂 Jajamen, det gör dom. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-13 13:47:47
   Svara
 • Har funderingar på att beställa ”waterclouds repair argan oil serum” är de någon olja du rekommenderar för håret? Har du hört någonting om den?

  Malin 2015-09-10 22:49:50
  Svara
 • Har du något tips på olja för killar? Min sambo har lite längre hår som blir ganska torrt, just nu snor han olja av mig ibland men tycker att den och de flesta andra luktar för mycket tjej. Han skulle gärna vilja ha en med lite mer neutral lukt 🙂
  Tack för en grym blogg!
  Kram

  Jennifer 2015-09-10 12:19:53
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!