Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Allt ni behöver veta om olika Ombre-Varianter

elinepx

God kväll mina underbara läsare!

Det är inte varje dag man hamnar på samma sida som Elin Kling. Jag gjorde en intervju med Expressen ”Allt om Mode” här i dagarna och idag fick jag se hela artikeln. Artikeln handlar om den hetaste trenden Ombre som ni vet att jag är expert på, jag har färgat denna typ av hårfärg varje dag i 3-4 år så ”I Know The Deal” – haha.

Jag måste säga att jag är enormt stolt och väldigt glad att hamna i en av Sveriges största tidningar/sajt. Ni kanske inte tycker det är så stort men jag tycker verkligen det. Det finns enormt mycket duktiga och fantastiska hår-skapare i detta land och att just jag blir uppmärksammad för någonting som jag älskar och har kämpat för i hundra år känns det som.

Jag listar alla Ombre-typer och går igenom vad dom betyder, hoppas ni gillar artikeln samt då ni gärna dela den på Facebook. Ni kommer till intervjun HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vet att det är omöjligt att få boka en tid hos dig. Så kan du tipsa om bra frisörer i Stockholm?

  Louice 2015-09-12 07:52:13
  Svara
  • Svar på Louices kommentar.

   Ja tyvärr. Det är bara kika på Instagram eller Facebook, du kommer hitta din frisör där. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-13 13:48:27
   Svara
 • Jag som Brunett saknar inspiration, bilder och tips för oss!

  Nikolina 2015-09-11 22:30:54
  Svara
  • Svar på Nikolinas kommentar.

   Det finns massor med tips för brunetter om du söker på T.ex brunt hår, mörkt hår i sökrutan i bloggen. Även i artikeln finns det både tips för brunt, mörkt – alla färger!

   Elin Johansson 2015-09-11 22:35:07
   Svara
 • Grattis, det är stort!

  Helen 2015-09-11 21:43:33
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!