Hudvård med krut i

IMG_2667-2

Kom ni ihåg när jag visade att jag hade handlat lite påfyllning på min hudvård? Ni kommer till inlägget HÄR. Då klickade jag hem denna skönhet från Elemis som heter Tri-Enzyme Resurfacing Gel Mask. Jag hade min vanliga ”ta-hand-om-Elin” dag igår och då testade jag denna.

För er om inte vet så är detta en gel-baserad mask som behandlar fina linjer, ytliga ärr och ojämn hud bland annat. Jag tänkte inte så mycket utan bara smörjde in ansiktet med denna och efter ca 2 minuter så kände jag en enorm kylande, stickande känsla på samma gång. Jag har aldrig upplevt ett sådant tryck från en ansikts-mask någon gång. Jag satt med den i ca 15 minuter och den kylde hela vägen tills jag sköljde bort den.

När jag torkat ansiktet så kände jag fortfarande den där kylande, fräscha känslan. Huden kändes som en skridskobana och efter det smörjde jag in med min vanliga hudvård.

IMG_2668-2

Jag kände direkt att jag ville tipsa er om denna. Jag kände att huden blev lite ”blur”:ad, underbar känsla. Denna skönhet kostar 649 kr och finns HÄR. Där finner ni massor med information om produkten också.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Lite random fråga såhär men köpte tidigare KMs born again mask och har använt den typ 3 ggr, men tycker fortfarande mitt hår känns lite torrt. Finns det något jag gör fel?
  Tänkte testa att ha den nu under natten också, ifall den hinner återfukta bättre men då undrar jag även, sköljer man ur masken med enbart vatten eller lite schampoo eftersom den vart i så länge?
  Kram

  Bea 2015-09-15 02:01:10
  Svara
 • såg nu att det var olika storlekar, kan vara bra o köra på testa på tuben

  Sandra 2015-09-14 18:52:24
  Svara
 • 150:- står det att den nu kostar(ord pris 199)

  Sandra 2015-09-14 18:51:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!