Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hairtalk extensions – Recension

valerie

Hej mina vänner!

Jag har fått väldigt mycket funderingar och frågor om mitt nya hår från Hairtalk så vad passar inte bättre än att prata med er i en video? Jag har bland annat fått mycket frågor om att det inte skulle gå att sätta upp håret, helt galet tycker jag. Så jag hoppas ni tycker om videon och är det några mer frågor så är det bara att kommentera.

Sen för er som missade hela min förvandling så har jag gjort ett helt inlägg med för/efterbilder, hur vi gick till väga samt en film där ni fick följa med mig hela dagen. Ni kommer till inlägget HÄR och HÄR

(Glöm inte att sätta filmen på HD-Kvalité)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Elin! Grym blogg verkligen. Du är så duktig ☺️
  Jag undrar om du har satt om dina Hairtalk någon gång och om du då känt någon skillnad på fästena? Tycker du dem sitter lika bra och känns fästena lika tunna och mjuka efter att man satt om dem?

  Armina 2015-09-28 19:12:57
  Svara
 • Hej, Jag undrar hur länge det håller innan man måste ”höja håret”/sätta om det och hur många gånger kan man sätta om samma hår? Och när man måste sätta in nytt hår betalar man samma pris som när man satte in håret första gången? 🙂 Kram

  malin 2015-09-21 08:52:42
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Hej Malin!
   Det ska sättas om var 6-8 vecka och jag tror man kan ha samma hår minst 2-3 gånger. Beroende på hur man sköter håret såklart 🙂 Det är nog olika från frisör till frisör, men när man sätter om håret så tror jag man endast betalar för tiden (om man använder samma hår). Vill man ha nytt hår helt så betalar man fullt pris. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-21 23:33:16
   Svara
 • Hej de små fästena kan du kolla om det är en ny produkt från Hairtalk? Eller klippte ni av fästena? Har haft haritalk i snart ett år men har inte hört om de kortare hade verkligen behövt de framtill där jag upplever det jobbigt att ha de större fästena. Hoppas du kan kolla detta

  lea 2015-09-19 21:17:20
  Svara
  • Svar på leas kommentar.

   Hej! Nej det finns klara små fästen, ring kundtjänst så hjälper dom dig 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-20 20:47:18
   Svara
 • Satte i hairtalk första gången igår, 5pkt. Har oxå mkt löshår där fram och älskar att ha det nu. Det har inte gått med tränametoden jag haft innan.

  Såg att man ska lämna balamet kvar i håret. Känns det verkligen bra? Blir det inte fett och oluftigt då?
  Jag fick bara shampo, leave in balamet, spraybalsamet o Borsten. Fick inte inpackningen, serumet och tradsellräddaren. Klarar man sej med dom produkterna jag fick? Är det värmeskydd i spraybalsamet?
  Hur mkt sväller håret efter första tvätten?

  Tiima 2015-09-19 00:35:35
  Svara
 • Vad kostar det att sätta i tejphår på ett normaltjockt och normallångt hår? Med klipp/styling inkluderat.

  Issa 2015-09-18 12:00:43
  Svara
 • Satte i hairtalk i januari och kunde använda dem i nästan 8 månader. Satte i dom i väntan på att mitt egna skulle växa ut och jäklar va mitt hår mår bra nu. Jag lärde mig verkligen att ta hand om mitt hår med hjälp av hairtalk 🙂 Har väldigt tjockt hår från början och min frisör satte i hela 6st paket! Denna metod är verkligen superbra och håret ser så jäkla snyggt ut 🙂 rekommenderas till alla!!!

  Evelina 2015-09-17 22:20:06
  Svara
 • Underbar video, fick hur mycket kött på benen som helst!! Haha
  Jag har bokat in en tid hos Emelie där du gjorde din extensions direkt efter jag fick reda på att det är hos henne du gjort ditt underbara hår!
  Hoppas jag blir lika nöjd som dig!
  Kraaaaam!

  Elina 2015-09-17 16:54:28
  Svara
 • Jag har också tejphår och kan intyga att det är kick ass!!

  Mikaela 2015-09-17 13:45:54
  Svara
 • Härligt med så mycket och så långt hår! Jag har väldigt tjockt hår i mig själv så jag vet hur extensions skulle bli på mig. Jag är också en mini-människa så det kan bli för mycket, haha..

  Den där svarta kjolen med spets på bilden, var finns den? Otroligt snygg.

  Annika 2015-09-17 13:01:19
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Jag älskar massor med hår 🙂 Det går att sätta i men du kommer få sätta i V Ä L D I G T mycket hår eftersom du har mycket hår i sig själv. Sen som du säger så är man liten i kroppen så kan mycket hår ta över 🙂 Kjolen är från Valerie. KRAM

   Elin Johansson 2015-09-17 21:44:06
   Svara
 • Hej Elin,

  ditt hår blev verkligen superfint och så sitter det ju på en väldigt vacker kvinna! 🙂 Blev inspirerad, så jag bokade precis in en tid hos min frisör nu för att sätta in lite hairtalk framme vid ansiktet på sidorna!

  Sen har du så gryyymt snygg och naturlig färg på läpparna i videon!! Är det dina naturliga färg eller har du något läppstift, undrar i så fall vilket?

  Tack för en mycket bra blogg!!
  /Emma

  Emma 2015-09-17 10:20:57
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Tusen tack , så snäll du är. Åh vad roligt, det kommer bli så bra. Åh tack, det är min naturliga och så har jag ett läppglans från Clarins på. Kramar

   Elin Johansson 2015-09-17 21:45:15
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!