Wella Fest 2015

Hej mina vänner!

Jag hade fått det stora uppdraget att sitta med i en jury för att bedöma åtta modeller i Trend Vision för Wella Professionals där varje frisör tävlade om att representera Sverige i Berlin. Det var första gången jag har varit med i detta sammanhang och det var väldigt kul och frisörerna var väldigt duktiga. Det var väldigt svårt ska jag säga för att vi i juryn kom från olika delar av denna bransch och har olika erfarenheter, men det var det som var så roligt också.

IMG_2738 IMG_2735

På dagen så jobbade frisörerna med sina modeller som bara den. Vi gick runt och kollade på hur dom jobbade och vilket team dom hade med sig. Det var ett gäng nervösa men supergulliga tjejer.

IMG_2754

Jag drack nog sex koppar kaffe och nallade lite på fikat. MUMS!

IMG_2746 (1) IMG_2768 IMG_2756

Här är några av modellerna vi bedömde.

IMG_2794 (1) IMG_2785 (1)

Jag älskade den isiga, blå färgen. snyggt!

elin

Sedan sprang jag till salongen för att byta om och göra mig iordning för kvällen. Mötte även upp min underbara kollega Janne, vi drack lite bubbel och sedan tog vi en taxi till Frihamnen där galan var.

FullSizeRender-37

Jag hade på mig en kostym från Filippa K, både byxorna och kavajen är där ifrån. Sen hade jag en spets-top från Bubbleroom.

IMG_2872 IMG_2849

Det var visningar från Wella, Noir, Hårgänget och Sebastian. 

IMG_2889 IMG_2882

Sen träffade jag på dessa två magiska tjejer. Min finaste Annica och Bea.

IMG_6850

Här har vi hela Juryn för Trend Vison 2015. Jag var SÅ nervös, haha.

IMG_2892 IMG_2908 IMG_2904 IMG_2898

Det var en jätterolig kväll och en härlig inspiration. Sen tack till alla ni som kom fram och pratade med mig och tog kort. Jag blir så nervös och tycker det är SÅ kul att ni tycker om det jag gör. PUSS!

1442754048-9793

Lånade denna bild från Annica. Här med en supersöt tjej från Finland, roligt att du kom fram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan! Det var super roligt att få träffa dig, du är verkligen en härlig person och snygg är du också! Alla arbeten du gör är fantastiska. Hoppas vi ses igen! 😀

    Julina 2015-09-20 16:28:29 http://Julinalindholm.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!