En magisk brunett

brown

Alltså min helg hade inte kunnat börjat bättre. Min underbara kund Stina var hos mig i fredags och hon har verkligen gjort många förändringar genom åren, kommer ni ihåg den här magiska  hårfärgen för 2014? Innan sommaren ville Stina bli av med det röda och bli blond, det fixade jag men nu så var det dags att förändra igen. Jag har alltid älskat Stina som mörk men hon var bestämd att att hon ville bli ljus – men NU NI. Nu fick jag verkligen göra en magisk färg på henne.

Jag ville ha en brun, verkligen brun färg på Stina. Jag ville att den ska vara pigmenterad med en liten koppar underton. Chokladkaka helt och hållet, älskat.

brownhair

Visst blev det bra? Jag är kär i dessa mustiga, pigmenterade höstfärger. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Elin! Jag har mellanbrun hår(tror jag), jag vill ha en fin djup chokladbrum hårfärg som inte slår mot grön men inte heller rött, passar inte i rött alls! Vilken hårfärg ska jag välja då? Hår inte råd med frisören nu .. Snälla svara 🙂

  Anonym 2015-11-06 21:46:12
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej!
   Det bästa tipset är att gå till din frisör. Jag skulle inte ens ta en ”hemmafärg” med tång ens. Vänta med att färga håret tills du ha råd, det är värt det 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-08 15:17:11
   Svara
 • Hej 🙂
  Super fin färg verkligen

  Sanna 2015-09-23 23:33:12
  Svara
 • Hej igen! Skulle som sagt vara väldigt tacksam om du kunde svara gällande olaplex! Har varit tvungen att ha i massa arganolja, vilket inte ser så ok ut pgr måste överdosera för att så mycket hår gått av, gått sönder, men bättre än innan iaf. Håret verkar ha gått sönder en hel del, och kan ej se vad detta kan annars bero på än denna produkt? Vet ej heller om jag kan ha missat sedan tidigare att det är så sönder och frissigt, men kanske inte helt uteslutet. Kanske också något annat som torkat ut? Det känns också plastigt samma känsla som när jag var väldigt ung och sönderblekte håret så det gick sönder och blev grönt. Verkligen inte kul detta, då det var efter ha läst positivt om denna produkt på nätet som ledde till att jag provade den, mem borde kanske ha läst mer. Känner mig en aning orolig också, då jag är sjuk, att det gått igenom huden, då jag hade det även i hårbotten och ingen tycks veta exakt vad innehållet/ kemiska föreningen är egentligen och påverkar? När jag läst lite mer på nätet står det att förändringen ej går bort, kanske gäller även på huden på skallen oockså då?! Detta är ju väldigt nytt verkar som inte så många vet? Hoppas ändå du kanske gör det! Ha en fin dag!!

  Anonym 2015-09-22 12:18:15
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej!
   Jag förstår inte riktigt frågan. Men eftersom det endast är frisörer som får jobba med olaplex i hårfärg så tycker jag att du ska gå till den frisör som gjort ditt hår och prata med henne/honom. Olaplex nr 3 är väldigt vårdande och är en inpackning så den kan omöjligt skadat ditt hår. Jag har skrivit om Olaplex tidigare så du kan söka på olaplex i sökfältet. Men som sagt, gå till den frisör som gjort behandlingen så hjälper dom dig. Lycka till!

   Elin Johansson 2015-09-23 00:18:43
   Svara
 • Hej Elin!

  Vad anser du om att tvätta/skölja håret med äppelcider vinäger? Det har ju blivit lite av en trend nu den senaste tiden, och jag är definitivt intresserad av att testa det, men tänkte fråga och se vad du säger om det! 🙂

  Erika 2015-09-21 21:45:07
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Hej Erika!
   Jag har aldrig testat det men jag har testat Vodka. Du kan kika på det inlägget här: http://elin.damernasvarld.se/2015/07/03/vodka-ar-bra-for-haret/
   . Du får gärna skriva efter du testat äppelcider vinäger. Kram

   Elin Johansson 2015-09-21 23:30:08
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag är en svensk tjej som precis flyttat till USA och har en mindre kris just nu för att mitt älskade torrschampo från Björn Axen är slut och jag hittar inte det i USA. Har provat olika torrschampon här i USA men inget som ger volym som Björn Axens. Har du något tips på torrschampo som ger bra volym?
  Många kramar

  Ida 2015-09-21 21:34:55
  Svara
 • Hej Elin! Otroligt imponerad jag blir! Väldigt vacker färg du fick till! Du är själv väldigt vacker också!
  Har en fråga som jag undrar om du kan svara på gäller olaplex. Är äldre men mitt hår såg tjockt och ganska fint ut ändå, men kunde vara lite frissigt och torrt speciellt samma dag och kanske någon dag efter tvätt. Har mk hår, men stråna är tunna och sköra. Så testa och köpte olaplex 3 för hemmabruk, enbart, utan någon annan behandling eller färgning innan. Fuktade håret lätt innan med vattenspray, hade i ca 15min, sköljde ur, men upplevde att det inte gick ur håret riktigt, efter tvätt med schampo, så tvättade idag igen. Problemet är att det känns lent när det är blött, men nu tycker jag när det är torrare att det ser värre ut, mer trasigt och frissigt än tidigare, Jag kanske ser fel, eller det kanske beror på något annat? Kan det bero på någon annan ingrediens som tetrasodium edta som också finns i produkten och inte olaplex i sig? Eller för många ggr tvättat håret nu? Och jag kanske ska avvakta några dagar och se om det blir bättre. Men annars undrar jag om du vet vad man kan göra åt detta? Är väldigt tacksam om du kan svara här!

  Anonym 2015-09-21 16:54:16
  Svara
 • Du är så duktig Elin, en riktig förebild! Har sökt in till frisörskola nu och bara håller tummarna för att man får en plats!

  Mikaela 2015-09-21 14:12:19 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Ja det blev jättebra
  Tack för en bra blogg.

  Mariefisk 2015-09-21 10:04:23
  Svara
 • Om man bara själv hade passat i andra färger än blont, så super fin färg! 🙁

  Therese 2015-09-21 09:35:35
  Svara
 • vilken underbar färg! kram

  JOSEFIN B 2015-09-21 08:57:59 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!