Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

70 tal – Lugg inspiration

Jag blev helt insnöad i luggar igår och jag satt halva natten för att mjölka inspiration. Det är väldigt trendigt med 70-tals frisyrer just nu och jag vet inte om jag gillar det eller inte. När jag var på Wella Fest i lördags så visades det mycket 70-tals inspiration bland frisyrerna och någonstans har jag alltid fascinerats utav det ”gamla” på något sätt. Jag älskar gamla svenska filmer, jag är en galning i dom gamla Jönssonligan filmerna och är väldigt intresserad av hur det var förr på något sätt.

På den vägen satt jag och spinnade runt på nätet efter bilder och fann dessa magiska luggar. Jag kände att jag måste visa er och fråga er vilken är er favorit bland dessa? Jag älskar alla men jag är lite extra kär i 5 och 6, vilka är era favoriter?

lugg lugg1lugg2

lugg3

lugg4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Har lite svårt för lugg.. men 6 & 7 var rätt fina 🙂

  Mikaela 2015-09-24 15:17:05 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Klippte lugg häromveckan efter några års uppehåll, som nr 10, and like it

  Sara 2015-09-23 22:58:55
  Svara
 • Den första bilden på vänster sida (nr 1) är FÖRFÄRLIG. Det ser ut som när man släppt ner en hästsvans som har varit halvblöt under hela dagen, då man till och med kan se det där träliga snoddvecket som ibland blir.
  Luggen skulle göra sig bra på en 4-åring, möjligen. Och det totalt volymlösa håret ser missbehandlat ut.
  Nä fy böven vilka så kallade ”trender” det ”finns”.

  Annie 2015-09-23 22:58:19
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om naturfrisörer? Som färger med växtfärg med mera. Har du någon erfarenhet utav det och varför jobbar inte alla frisörer ekologiskt egentligen? Kan man inte uppnå samma fina resultat? Är så nyfiken på detta! Du är grym! Många kramar

  Liselott 2015-09-23 22:34:31
  Svara
 • 5,7 och 10.

  ErikaJ 2015-09-23 19:56:13
  Svara
 • Hej Elin! Är helt fascinerad över alla fina resultat du får på dina kunder. Helt underbara klippningar och framförallt färgningar. Själv går jag tredje året på ett frisörgymnasium och är sugen på att veta allt om nya tekniker osv.

  Den mest moderna färgen nu är den där ljusa/kalla/gråa/matta (svårt att förklara men jag tror du förstår) färgen. Den är så galet snygg och det blir allt fler som vill ha den färgen. Vad är knepet för den perfekta grå-matta färgen? Några tips på blandningar kanske?

  Kram Matilda 🙂

  Matilda 2015-09-23 19:53:35
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!