Hårvård i citrus-anda

Jag fick ett så härligt bud för någon vecka sedan och jag blev så paff när jag fick det till salongen. En stor låda med hårprodukter, apelsiner och grapefrukt budskapet gick verkligen igenom. Självklart så låg det hårvårdsprodukter där i och jag älskar ju att naturligare produkter kommer fram mer och mer.

IMG_2591-2

 

Faith in Nature
Grapefruit & Orange Schampo & Balsam
400 ml (79kr)

Detta märke innehåller biologiskt nedbrytbara ingredienser så som specifika egenskaper från naturen. Jag tycker om produkter som använder sig av naturen och dess egenskaper, miljövänligt och bättre för håret. Jag har testat schampot, balsamet och duschkrämen. Dom innehåller citrusfrukterna apelsin, grapefrukt och citrusolja. Sen är alla deras produkter djurvänliga, fri från konstgjorda färger, parfym, parabener och SLES (Sodium laureth sulfate).

Vad tycker jag?

– Det första jag upplevde var doften. Dom doftar helt fantastiskt, alltså citrus. Jag känner själv ju mer jag schamponerar så rensas mina luftvägar typ (haha). Man känner att det är riktiga grejer i dessa produkter.

– Håret blir verkligen rent, jag brukar oftast behöva schamponera 3-4 grr på raken (då jag endast tvättar håret en gång i veckan). Men jag upplevde att håret blev v-ä-l-d-i-g-t rent efter två tvättar. Dock är jag lite orolig att håret kanske torkar ut i långa loppet, eftersom både apelsin och grape är kända för att verkligen rengöra på djupet.

– Jag kände inte att håret blev strävt efter schamponering (innan balsam), så jag ska använda dessa några gånger och känna efter. Men alltså, jag kan inte släppa doften. Det skriker fräschhet och min hårbotten känns helt på nytt född!

– Sen tycker jag flaskorna är generösa, 400 ml för ca 80kr.

– Kanske att balsamet inte riktigt gjorde håret så mjukt som jag personligen önskar med balsam, men eftersom detta inte är någon ”olje” baserad serie så köper jag det.

IMG_2593-2

Så här sitter jag, som ett apelsinträd och känner mig som en ny människa. Så jag tackar ödmjukast Faith In Nature för denna upplevelse och testar gärna fler produkter från er

IMG_2596-2

Jag tror att dessa produkter är helt nya så just denna variant hittar jag inte. Men ni hittar alla produkter HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh blev sugen 🙂 men löddrar dom? Har så tjockt och lockigt hår att jag måste ha något som löddrar annars går det inte 🙁

  Josefin 2015-09-26 12:13:59
  Svara
 • Åh, jag ÄLSKAR citrus!!

  Har en fråga till dig Elin och hoppas verkligen du kan hjälpa mig! Känner du till Svenska Frisörskolan och vet du om de är att rekommendera? Mamma tycker att om jag ändå ska plugga till frisör så ska jag satsa på stort och söka in till Björn Axén i Sthlm, men jag bor i Göteborg och älskar livet här och vill inte flytta.. Pleease, hjälp mig, hade varit så tacksam för din åsikt då du är en stor förebild! 🙂 Puss&kram!

  Mikaela 2015-09-24 15:20:26 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hej
  Passar dessa även på färgat hår?
  Kan inte se att de står nått om det på sidan du länkat.
  Tacksam för svar 🙂

  Mari 2015-09-24 10:00:45
  Svara
 • Hej Elin!
  Kan du tipsa om frisyrer som passar för tjockt hår och långt hår.
  Kram

  Louice 2015-09-24 09:15:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!