VIDEO – Haul nr 2 – Bortglömt

haul2

Alltså jag är lite virrig ibland. Kom ni ihåg min HAUL jag hade för någon vecka sedan? Jag babblade ju på hur länge som helst och valde att klippa bort flera produkter för ni skulle bli så uttråkade. Jag skulle då publicera en ny video några dagar senare med tre produkter som inte kom med. Men det glömdes bort, så därför så kommer denna video nu. Så denna video är en följetång av den första Haul-videon, så kika på den först och sen denna om ni vill (: Ni kommer till det inlägget HÄR.

 

IMG_2648-2

Helt magiska färger. Kommer gå lös på denna nu i höst – TACK ♥ Denna finns att köpa på Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kan du rekommendera en mousse jag kan ha i mitt hår innan jag blåser torrt så lockarna håller bättre? Jag har självlockigt hår och använder en konformad tång för att locka.
  Tack på förhand

  Maria 2015-09-25 21:03:42
  Svara
 • Hej. Använder du waxspayet efter du lockat eller ska man ta det innan. Jag har med hairtalk och är supernöjd men tycker det är svårt att få till lockarna. Underbart bra blogg har du 🙂
  Använder du hairtalks egna shampo och balsam, jag tycker mitt egna hår lätt blir flåtigt och tungt av deras.

  Johanna 2015-09-25 17:57:18
  Svara
 • Hej ! Så inspirerande som vanligt ! Jag undrar hur du gör med vax blast ”dag 2” och framåt, alltså när håret inte är nytvättat utan varje dag ? Kan man spraya med den för att få lockarna att hålla varje morgon flera dagar i rad? Eller blir det för tungt ?
  Elisabeth

  Bettilusia 2015-09-24 22:04:15
  Svara
 • Har du testat Rostedt Creator? Isf vad tyckte du om det? Min frisör sa att deras inpackning är den bästa som finns och de innehåller inga silikoner/sulfater/parabener.

  S 2015-09-24 21:37:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!