Vem älskar inte grått hår?

IMG_3183

Nu tror ni säkert att min kund är såhär grå/silver, eller hur? Men icke sa nicke… Kerstin är en av dom coolaste och snyggaste kunder jag har i min stol och jag älskar att göra hennes hår. Hennes hår strålar så mycket personlighet och vi testar på nya saker varje gång. Kerstin är nästan svart i hårbotten och hennes hår växer väldigt fort så det är en kamp att få till denna kalla, blonda, jämna, silver hårfärg på henne – utan att slita på håret för mycket. Men ni känner mig, jag ger mig aldrig – här har vi resultatet!

Den här bilden utstrålar så mycket power och kvinnlighet så jag var tvungen att visa er denna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag har väldigt mörkt brunt hår, nästan svart. har färgat håret kanske max 5 gånger i mitt liv och då har det varit mörka färger så jag har aldrig blekt det. Jag vill så himla gärna färga grått/silver men vet inte vart jag ska vända mig då alla har sagt att det typ inte går färga eller så har dem inte dom färgerna. Vart ska jag gå? Vad är priserna? Färgar gärna hos dig!! grymt snyggt blev det, och vill ha liknande. kram

  E 2015-11-18 22:34:27
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej!
   Att kunna bli gråhårig på färgad väg så måste håret först färgas helt vitt, alltså inte blont utan vitt. Det får inte vara några gula, orangea eller röda pigment i håret alls. Om du är mörkhårig samt färgad så kommer det ta lång tid, du måste gå till frisören många gånger, ha tålamod och ha en väldigt bra hårkvalité. Jag tar tyvärr inte emot nya kunder men tack snälla ändå 🙂 kram

   Elin Johansson 2015-11-21 00:34:43
   Svara
 • Maria kolla in ekofrisörer som färgar med örter, det innehåller nog inte PPD?

  L 2015-10-10 14:58:55
  Svara
 • Tack ja jag är lite rädd har inte vågat mig på o färga sen i april, har vart till en frissa nu som jobbar med lite alternativ o gjort en allergitest – de gick bra.. så jag ska testa där om 2 veckor lite försiktigt…

  Maria 2015-10-06 19:26:24
  Svara
 • Du som är allergisk mot PPD – var JÄKLIGT försiktig. För mig började det med lite klåda och slutade på akuten med anafylaktisk chock.

  Hårräddningen blev ombre/balayage där endast blekning sker – och det endast halvvägs ner på håret. Kram

  Malin 2015-10-05 21:45:25
  Svara
 • tyckte det var superfint, både färg och korta håret 🙂

  ISA 2015-10-05 08:35:14 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hade varit kul att veta om du har någon åsikt om detta!?

  Josefine 2015-10-04 21:27:03
  Svara
 • Måste fråga, jag har just fått reda på att jag är allergisk mot ppd – ett ämne som är i hårfärg..
  har inte färgat håret sen i april, och har rejäl grå utväxt nu,inte helgrått så men de är mkt grått..
  Går det göra gråa slingor? jag är brunett, eller va de kallas mörkblond..Tänker att jag får stå ut o göra en färgning till o ta det med exem o klåda.. kanske de blir snyggare o låte det gråa komma om det blir lite slingor i… istället för den jäkla randen…

  Tacksam för svar

  Maria 2015-10-04 15:48:35
  Svara
 • Hej, fantastiskt….! Går det verkligen att ljusa upp ett såndant mörkt hår utav att det gå av eller blir gult?

  Morris 2015-10-04 08:38:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!