Hairtalk event @Berns

IMG_3215

Ja, herregud vilken kväll. Som ni märke igår så bloggade jag inte, jag hade den värsta baksmällan någonsin tror jag. Jag dricker typ aldrig längre, jag har varken tid eller ork att må dåligt dagen efter men denna kväll kände jag att ville släppa på kontrollen lite och bara ha roligt. Det var så många roliga människor som var på detta event och alla hade så roligt.

Det var alltså Hairtalk som hade ett stort event på Berns. På dagen så var det workshops, testa på och några kurser hölls. Sen på kvällen var det middag, vi fick se snygga modeller och bli inspirerande.

elin

Jag hade på mig en klänning från Valerie, boots från Scorett, väska Balenciaga och skinnjacka från Zara.

1443962303-9793

Jag hade frågat Annica om hon ville följa med mig. Så roligt att umgås utanför frisörsalongen också, och tro mig – vi hade väldigt kul!

IMG_3230 IMG_3221 IMG_3213

Maten var helt magisk, det är den alltid på Berns.

IMG_3234 IMG_3224

Det presenterades massor med nya färger på löshåret och dom visade oss några tekniker som kan förvandla ett kort hår till en lång page på några minuter.

IMG_3220 IMG_7460

Tusen tack Hairtalk som bjöd in oss till detta event. Helt fantastiskt ordnat och det var verkligen så roligt. Nu ska jag sätta mig med bokföring, fakturor, papper, bloggen, min överfulla mail samt ska jag till tandläkaren i eftermiddag. Vi ses lite senare – PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej fina du!
  För någon månad sedan bytte jag från mina keratin slingor till just hair talk men måste erkänna att jag känner inte alls denna ”wow” känsla som man fått intryck av att det ska vara så bra.
  Mitt hår hänger livlöst av deras produkter (vågar inte använda andra eftersom de inte rekommenderar det)
  och känns bara platt och tråkigt hela tiden.. Har försökt locka det men efter några timmar fall det livlöst igen och lockarna hade åkt ut??? aldrig hänt innan med keratin slingor, då lockarna alltid brukar hålla i flera dagar..

  Vet inte vad jag ska göra, har sån ångest då det kostade så mkt så kan ju inte direkt byta hur som helst..
  har du några tips och råd för hur man kan få det mer livligare? vågar du använda andra produkter än deras egna?

  annelie 2015-10-05 14:19:08
  Svara
  • Svar på annelies kommentar.

   Hej!
   Nej men vad konstigt. Men det är så att Hairtalk’s hår är inte ytskiktbehandlat vilket gör att håret inte blir lite strävt och hårt. Hår som har keratinfästen är lite hårdare hår och kan ibland upplevas att det håller bättre. Men jag upplever inte alls det, jag tycker mitt hår aldrig varit luftigare och naturligare. Men jag skulle nog tipsa dig om att styla håret ordentligt från grunden. Root-lift i hårbotten, förtjockningsspray i längderna. Föna håret upp och ner, föna med volymborste där du inte har fästerna och dela upp håret ordentligt när du sedan lockar håret. Lycka till! kram

   Elin Johansson 2015-10-06 09:29:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!