LOB VECKA

Förra veckan var verkligen förändringens vecka. Jag tror jag aldrig har klippt av håret på så många tjejer som jag gjorde den veckan. Jag har nog tjatat om denna lob länge nu men det är den frisyr som jag klippt mest detta år. Helt otroligt att mina kunder som jag aldrig trott skulle klippa av sig håret drar fram em bild på en kort lob, helt fantastiskt. Jag har skrivit innan om att det är en frisyr som faktiskt alla passar i, bara man skräddarsyr den till just dig – ni kommer till den inlägget HÄR.

IMG_3099

Det började med Celina förra måndagen. Hon gjorde det oförglömliga steget till en trendig LOB alá Celina.

FullSizeRender-44

IMG_7065

Sen har det bara fortsatt. Jag tycker det är så roligt vad håret gör med en själv och ens utseende. Att med färg och form kunna förbättra en självkänsla, få fram delar av ens utseende som man kanske inte annars visste att man hade.

FullSizeRender-46

IMG_7068-2

Ni ser att alla dessa frisyrer, färger och personer är olika men dom har en sak gemensamt (förutom samma frisör- haha). Men att lob:en har en tydlig stämning bland dessa bilder. Men ville bara kika in och visa er dessa bilder och har ni varit eller ska till frisörer och göra ett stort klipp, maila före/efter – vore så roligt att se.

Ha en underbar tisdag mina vänner, snart kommer en video upp btw.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh jag vill också se hur man lockar det så där snygt! Tog nämligen själv steget att klippa mig så där efter år av långt hår. Är verkligen sååå nöjd. Vilken lyft det blev =)

  Tack för en grym blogg!

  Jenny 2015-10-11 21:06:23
  Svara
 • Jaa! Det skulle jag också vilja se! 🙂 Hur du lockar lobbarna! Tänkter på det varje gång det kommer upp en sån där snygg-lob. 🙂 Ser fram emot den videon!

  Justina 2015-10-08 14:53:32
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle så gärna Vilja se hur du lockade dessa otroligt final lobbar.
  Jag har försökt så mycket och får inte till det. Och vilken locktång?
  Uppskattar ett svar så mycket!!

  Hälsningar sarah

  Sarah 2015-10-06 21:31:22
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Hej!
   Ja men absolut, jag ska försöka filma nästa gång jag får möjlighet med en kund. Jag använder Ghd Wand när jag lockar mina lobar. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-07 22:30:26
   Svara
 • Hej Elin!
  När kommer del 2 om skillnaden på frisörprodukter och ”vanliga” hårvårdsprodukter?
  Sitter som på nålar och väntar 🙂

  Hanna 2015-10-06 16:14:26
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej! Den är på gång, inväntar svar från olika parter därför förseningen 🙂 tack för tålmodigheten! Snart, snart <3

   Elin Johansson 2015-10-06 16:21:25
   Svara
 • Hej Elin!
  Älskar dina bilder på dina fina klipp och färg du visar!
  Jag har en fråga, det är så att jag har mörkbrunt hår naturligt. Men nu när jag är 40+ så är jag just nu ganska gråhårig, så jag färgar bort detta en gång i månaden med mörkbrun färg. Men nu upplever jag att i min utväxt, som kommer snabbt, verkar det som att mitt hår har blivit ljusare bortsett från det gråa. Kan det vara så? Är det bättre att gå ljusare med slingor nu kanske? Vad rekommenderar du?
  Tacksam för svar
  Kram

  Pia 2015-10-06 15:24:48
  Svara
 • Längtar till videon! Du är superduktig !

  KATTIS - Bloggar om julen 2015-10-06 14:27:53 http://www.christmaslady.blogg.se
  Svara
 • Vackert vackert!! Jag undrar också vad du tycker om icon färgning? Använder du det också? Önskar dig en jätte fin dag!

  Sara 2015-10-06 10:21:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!