Video: Enkel vardagsfrisyr

hairupdo

Hej mina underbara!

Åh, jag har suttit på denna video ett tag. Krånglat med ljudet lite så nu har jag lyckats redigerat och gjort klart den. Sen vill jag bara passa på att säga att jag har INTE glömt bort inlägget om frisör VS dagligvaruhandeln (del två). Men jag har så enormt mycket jobb nu och jag väntar också på svar från några parter så ni får den bästa informationen. Det inlägget blev väldigt laddat av er samt utav företag, vilket var syftet också. Det är t.ex tre företag (frisörprodukter) som gått på mig rejält efter det inlägget, jag har blivit hotad, kränkt och påhoppad – AV FÖRETAG. Produkter som ni har hemma i hyllan, märken som finns i olika butiker som vi går förbi varje dag. Jag kommer ta upp detta också i det inlägget (del två), det är verkligen INTE okej och jag var väldigt noga med vad jag skrev ut. Men jag ger mig inte, jag tänker ta upp saker som dessa – jag skräms inte utav företag som försöker läxa upp mig. Mer om det i del två, jag hoppas det blir klart till slutet av denna vecka. Tack för att ni håller ut

MEN, nog om det. Nu om någonting betydligt roligare. Mitt enkla tips för er som vill se flawless ut i vardagen, eller självklart till fetsten också. Jag tänkte visa er en lätt uppsättning som tar några minuter att göra.

Glöm inte att sätta videon på HD-kvalité! Hoppas ni tycker om den.

IMG_2638-2 IMG_2639-2 IMG_2643-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Åh ett jätte stort TACK, för dina bra tips och råd!!<3<3<3
  *Bugar och bockar* Så himla gullig du är då!! En sann skönhet är du!!
  KRAM från Sara

  Sara 2015-10-11 11:01:00
  Svara
 • Hej igen! Ser att du svarat på många kommentarer men inte min haha.. Om du har något tips skulle jag vara väldigt tacksam för svar. Kram & trevlig helg!

  Jennifer 2015-10-09 17:37:55 http://www.emmajennifer.forme.se
  Svara
 • Så fint!! Du är så vacker och söt som socker! Väldigt uppskattat att du visar med video, underlättar mycket!
  Är ju äldre som jag skrivit här tidigare, men har ändå rätt långt hår, men mycket är tyvärr trasigt, har det du kallar ”småhår” ( dock inte som dig, där jag ej såg något,tycker ditt hår är perfekt!)i väldigt stor skala, + grått/ vitt hår i mörkt hår. Problemet är att bara jag rör mig ute så flyger alla dessa trasiga korta tunna hårstrån upp,( du vet som man skämtar att någon får en elektrisk stöt) och det ser ut som svinto också! alltså ddt är hur mycket som helst! Jag undra vad det var för vax du hade i videon? Och om du kanske kan rekommendera några mildare produkter, om man är känslig och har allergi? Ha en fin dag!

  Sara 2015-10-09 11:43:34
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   Men gulle dig, tusen tack <3
   Jag använde mig av vanligt matt hårwax, kan ta vilket som helt – jag använde ett från Redken. Småhåren är verkligen jobbiga, men bästa tipset att få pli på dom är att använda hårvax eller spraywax. Vanlig hårspray kommer bara göra det värre. Jag tycker produkter från John Masters är väldigt milda och väldigt bra. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-10 00:05:55
   Svara
 • Hej!
  Tänkte höra vad du har för färg på ditt löshår? Tycker nämligen det är sååå svårt att veta vilken färg man ska beställa..

  Mvh Julia 🙂

  Julia 2015-10-08 11:48:02
  Svara
 • Jättefin frisyr! Men hur funkar det med hairtalks fästen när man stramar åt håret så? Jag har också hairtalk och jag är lite feg med uppsättningar för jag vill inte råka skada fästena..

  Marie 2015-10-08 06:43:51
  Svara
 • Sååå snyggt! Måste testa på en gång!!!

  Jenny 2015-10-07 18:08:53
  Svara
 • Hej!

  Det är så bra att du står på dig, det är aldrig okej att hota och kränka någon! Är det de som de företagen vill stå för? Pinsamt och oproffisionellt! Jag uppskattar din blogg, du är både proffesionell och trovärdig, låter dig inte köpas! Fortsätt ditt bra bloggande och arbete… och fasiken vad snygga dina kunder är i håret!!!

  Kram

  Madelene 2015-10-07 14:05:17
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   Hej!
   Tack snälla för dina ord. Jag blir så förvånad, fruktansvärt. Haha, roligt att du tycker det – tusen tack igen. Kram

   Elin Johansson 2015-10-07 22:26:23
   Svara
 • Älskar videos! Hur bra som helst! Du pratar lite om småhår, och det hade varit jätteroligt om du kunde ta upp det lite mer. Jag har själv jättesvårt att få till uppsatt hår överhuvudtaget då jag helt enkelt inte får styr på dom.. Vad är dina bästa tips/produkter? Hade varit SÅ bra om du ville ta upp det! Tack för en svinbra blogg!

  Josefine 2015-10-07 14:02:11
  Svara
 • Åh vilken snygg frisyr, önskar jag hade tillräckligt med hår för att få till sånt här!

  Emelie - Svenskadopterad 2015-10-07 12:56:55 http://nouw.com/emelieoberg
  Svara
  • Svar på Emelie - Svenskadopterads kommentar.

   Taaack 😀 ja men det kan du. Skapa lite volym först i håret, sätt upp håret i en hästsvans. Fläta och sedan spraya torrschampo som ger volym på flätan. Dra ut flätan mycket och sedan snurra runt tofsen. Det går, jag lovar. Kämpa med volymen först och sedan dra ut flätan mycket så blir det perfekt, men får göra det man kan med det hår man har 🙂 Lycka till. Kram

   Elin Johansson 2015-10-07 22:28:44
   Svara
 • Hej Elin!
  För det första älskar jag din blogg med alla tips & tricks! Du verkar vara en härlig tjej som verkligen kan det du gör!

  Jag skulle behöva lite råd.. Jag är ljusbrun/kopparbrun i grunden och älskar brunt hår. Testat alla möjliga bruna färger men trivs bäst i naturligt mellanbrunt som varken är för kallt eller varmt. Naturligt brunt helt enkelt. Det svåra är att direkt jag färgat eller tonat mitt hår i en fin färg så börjar det känns guldigt och när solen ligger på så börjar det gå mot ”kopparhållet.” Jag har kollat på Maria Nilas Colour Refresh Sand/ Pearl och ser att den är bra på att få bort just dessa toner på blont hår. Undrar därför om du tror att de skulle funka på mig? Eller om du har något annat tips?

  Skulle va såå tacksam för svar,
  Ha det bra!
  Jennifer

  Jennifer 2015-10-07 12:53:59 http://www.emmajennifer.forme.se
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej!
   Tusen tack.
   Alla mörka färger innehåller varmare pigment, eller pigment över huvudtaget och det är svårt att få den helt ”naturlig” eftersom det är en färg. I solen blir alla färger varma, även dom kallaste blondinerna. Sen så går det inte att färga håret med en färgbomb. Jag skulle ge dig tipset att gå till din frisör som går igenom din hårfärg, hur mycket pigment ligger och yrar under? Vad är det som gör att håret blir för varmt? Vill man förändra ett mörkt hår så måste frisören hjälpa dig med det. Man kanske måste avfärga av lite av vissa pigment för att fylla på med nya, men det där vet frisören. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-10 00:12:38
   Svara
 • Roligt att du visade den just nu, hade denna frisyren igår! =)

  Anna 2015-10-07 12:19:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!