Doften av Lavendel

IMG_3247

Hej fredag och hej på er alla underbara läsare!

Det är fredag och jag ska skynda mig iväg och hämta en ut en väldigt rolig sak, weeeeii. Men först tänkte jag tipsa er om ett par produkter som jag testade igår. Ni vet att jag verkligen försöker öppna upp för eco/organiska hårvårdsprodukter och för några veckor sedan fick jag ett pressutskick från Zenz Therapy som innehöll några tester från dom.

Igår testade jag Zenz Therapy – Lavender Schampo och Balsam. Jag har haft lite problem med produkter så sistone, eller jag blir så besviken på balsamet oftast. Eco/organiska produkter brukar alltid ha väldigt bra schampon, rengör och återfuktar helt magiskt bra men balsamet är oftast blaskigt och inte alls ger en mjukgörande utredande känsla.

Vad tycker jag?

Serien är till för normalt, mot ett torrare hår och även för färgat hår. 

– Om man inte gillar often av lavendel så tror jag inte man tycker om dessa produkter. Men dom har flera dofter/typer av schampo och balsam , te.x Mandarin, Chamomile, Pepparmint och Jojobaolja. 

– Schampot gillade jag rakt av, inget snack om saken. Behövde schamponera håret två gånger (vanligtvis behöver jag tre) men två räckte. Löddrade väldigt bra och jag kände att håret blev väldigt fräscht. 

– Balsamet blev jag förvånad över. Jag tänkte hela tiden innan jag skulle använda balsamet ”LÅT BALSAMET GÖRA SKILLNAD” – och det gjorde det. Masserade även in balsamet i hårbotten. Ett lätt balsam men håret blev mjukt och jag kunde massera in håret med balsam och håret blev bara mjukare och mjukare. 

– Minus för dom fula flaskorna dock.

– Plus för ett rent, fräscht hår och för den miljövänliga påverkan produkterna ger. 

IMG_3248

Jag såg att produkterna utgått på Lyko när jag googlade. Hittade även en konstig sida där produkterna fanns, men jag tänker inte länka er dit för det såg skumt ut. Så tror att produkterna bör finnas på salonger runt om Sverige. Men mer information finner ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!