Lockiga luggar är tillbaka

Hej på er alla underbara!

Åh, jag måste bara tipsa er lockiga skönheter om en sak. Jag satt igår och googlade och upptäckte en helt ny trend som är tillbaka kan man säga. I modevärlden yrar 70-talet runt och det märker vi väldigt mycket på håret också. Jag skev ett inlägg om luggar generellt för ett tag sedan (länk) men nu handlar om lockiga luggar. Sen dom rödlätta, varma, guldiga tonerna är hetare än någonsin och det är helt fantastiskt. MEN, nu ni – nu ska jag visa er dom lockiga luggarna som är tillbaka.

1

Bild: Imaxtree

För er som är självlockiga, grattis. För det första, klippa en lugg sen krama i lite stylinglotion i handdukstorkat hår och låt håret självtorka så är ni hemma. Men det går även att få denna look för dig med rakt hår. Skapa volym i håret med hjälp av förtjockningslotion i handdukstorkat hår, volymföna håret med rundborste. Locka håret med en kon eller smal locktång, även luggen. Lite saltvattensspray och sedan good to go.

curly

Bild: Imaxtree

Jag fann mycket inspiration från Blugirl, Chloé, Dior och även från Alexander Wangs visningar för våren 2016. Helt fantastiska frisyrer och jag hoppas detta kommer hem till stugorna. Lockiga hår har blivit en världstrend och jag älskar just dessa luggar.

curls

Så nu har vi satt det på kartan och jag hoppas att få se dessa luggar mer framöver. GOSH – IM IN LOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin och ni självlockiga! Är det någon som har tips på en frisör/frisersalong/frisörutbildning (som utbildar frisörer) som klipper lockiga hår? Alltså inte klipper när det är blött och låtsas att det är rakt, fönar, plattar med plattång så att det sedan ser det ut som skit så fort man har duschat. Utan som verkligen klipper lockigt hår så att man kan ha det utsläppt självtorkat?

  Linnea 2015-10-16 19:46:44
  Svara
 • Jag har provat en mängd olika frisör-serier till mitt tunna, lockiga hår som ganska lätt blir flygigt. Kan du tipsa om någon eller några favoritserier du har för lockigt hår?

  Emma 2015-10-15 22:03:24
  Svara
 • Hej Elin!
  Känns som att jag provat alla olika schampon till mitt hår men tycker inte att något fungerar. Vad skulle du rekomendra för schampo till tjockt hår?

  Louice 2015-10-10 15:19:53
  Svara
 • Hej Elin! Härligt att lockarna får skina. Har dock en fråga om att få bort lockarna, undrar nämligen vad du tycker om ”relaxers”, alltså typ rakpermanent genom kemisk behandling om jag förstått det rætt.

  freja 2015-10-10 11:55:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!