Så får du lockarna att hålla

IMG_2935-2

Att veta vilka produkter man ska använda när man stylar håret är svårt och dom flesta använder hårspray (gas). Men jag har två produkter som jag alltid använder som jag vill tipsa er om. Jag tycker om ett hår som är levande, doftar gott och inte har en hinna med produkter som ändå tynger ner håret. Därför använder jag alltid saltvattenspray och waxspray.

REDKEN SIGNATURE LOOK FASHION WAVES 07
299kr

IMG_2936-2

När man lockat klart håret, spraya saltvattensspray över hela håret, krama, låt svalna och sedan dra igenom fingrarna i håret. Håret håller sig fylligare, mer naturligt och en hållbar frisyr. Vill ni läsa mer om hur ni får lockarna att hålla med hjälp av små clips. Eller tips för er som har tunt/fint hår som vill ha tjockare och fylligare hår med hjälp av styling, då kan ni klicka in HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag har testat båda efter jag lockat, inte riktigt i de högsta prisklasserna men saltspray från blow tex, och jag får det ändå inte att hålla 🙁

  Julia 2015-10-14 17:25:23
  Svara
 • Hej Elin! Jag har ett medeltjockt hår i ca axellängd. Det är helt obehandlat. Jag har ett ganska kraftigt självfall och när håret är nytvättat får jag riktiga korkskruvar.. I ca 12 timmar, sedan blir överhåret plattfall och underhåret håller sig ok. Efter tvätt (2ggr i veckan) använder jag Kevin murphys motion lotion, ren arganolja och saltvattenspray, använder inga värmeverktyg, inpackningar 1 ggr i veckan, Kevin murphys hydrate me, djuprengörande 1 Ggr i månaden med Kevin murphys detox schampo.. Jag tycker att jag gör ALLT rätt men varför håller sig lockarna inte?? Har du något bra tips?!

  Ida 2015-10-14 13:56:31
  Svara
 • För ett tjockt, långt, lockigt hår med grova strån, skulle du rekommendera sprayvax eller saltvattenspray (eller kanske nåt annat) för att fixera lockarna med?

  Maria 2015-10-14 12:50:49
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag skulle använda spraywax, men saltvattensspray fungerar också hur bra som helst 🙂 Du får lite mjukare känsla av spraywaxet, man får prova sig fram.

   Elin Johansson 2015-10-14 20:23:30
   Svara
 • Hej! Tack för tippset! Kan inte du förklara vad waxsprayet gör och även länka ett? 🙂 ska man isf spraya det efter saltvattensprayet när håret svalnat? 🙂

  ylva 2015-10-14 12:12:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!