Hårförtjockning med Hairtalk

IMG_3448

Hej mina underbara!

Åh, gårdagen var helt fantastisk. Min underbara Andrea kom till salongen för att fräscha upp hennes hårfärg, färga utväxt och lägga en ny ton på längderna. Sedan så kom Susanna från Hairtalk Extensions och vi skulle sätta i en förtjockningAndrea. Som ni vet så satte jag i Hairtalk i mitt hår för några månader sedan och är helt galen i det. Jag älskar verkligen mitt hår och känslan att få bära Hairtalk är magisk.

Men i Andreas fall så ville vi bara förstärka hennes egna hår, ge håret det där lilla extra. Hon har ett väldigt bra hår i sig själv men som med många andra så har vi mindre hår i fram och det är där som man vill ha svallet. Sen när man ska styla håret så hjälper löshåret till att stylingen håller bättre. Så vi valde att sätta i två paket utav Hairtalk och fylla ut på dom ställen som hennes egna är lite tunnare. Hur smart är inte det?

hairtalk

Här har ni före/efter bilder. Det är en enorm skillnad men det är samma längd, vi har förändrat hennes hårfärg med Hairtalk också. Genom att använda olika toner och färger på löshåret så behöver man inte slita på håret genom att färga håret så mycket.

IMG_3422

Före

IMG_3426

Under tiden!

IMG_3430 IMG_3428

Jag och bästa Susanna!!!

IMG_3450

Efter – skillnad va?

IMG_3452 IMG_3451

Tog bilderna utomhus för bästa ljus, måste det bli vinter och mörkt? 

IMG_3448

Tänk va lite extra hår kan göra. Behöver inte vara svårare än så!

beforeafter

Visst blev det bra? Älskar allt kreativ för at få vardagen lite lättare och allt för hårets bästa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej tjejen! 🙂 Jag har i perioder väldigt lockigt och frissigt hår.. men precis som du så kan lockarna bli vääldigt fina om man väl får till det. Och jag har testat alla möjliga olika produkter.. Den enda jag testat hittils som alltid fungerar är Moroccanoils Curl defining cream (tror jag den heter). Många lockkrämer blir som stelnad gelé i mitt hår typ, men med den där känns håret såå friskt och härligt. Kramar i lite i handdukstorkat hår. Sen vet jag inte hur det är med silikoner och sulfater och sånt, men den är väldigt go (och doftar gudomligt) 😀

  Mikaela 2015-10-16 13:44:24 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hur mycket kostar allt som allt + att sätta om det på ett ca 🙂

  Thess 2015-10-15 21:59:36
  Svara
  • Svar på Thesss kommentar.

   Hej!
   Det är beroende på vilken frisör du går till, hur mycket hår du behöver sant hur du tar hand om det i slutändan. Mitt tips är att höra med din frisör, gör en konsultation så får du reda på alla priser och information. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-17 18:33:55
   Svara
 • Ser väldigt naturligt ut… Man kan inte se att det är löshår. Tummen upp!

  ErikaJ 2015-10-15 20:57:22
  Svara
 • Kära elin kan du rekomendera en annan salong som kan förlänga o mer fylla ut håret med denna metod du har ju fullt schema j o säkert andra skulle bli mycket tacksamma o jag älskar dina tips o
  kollar på dom varje dag ha det fint o tack.

  maria g 2015-10-15 13:12:53 http://spray
  Svara
  • Svar på maria gs kommentar.

   Du kan kolla på hashtag hairtalkextensions på Instagram. Det är många frisörer som jobbar med Hairtalk 🙂 tack snälla. Kram

   Elin Johansson 2015-10-15 13:58:54
   Svara
 • Hej Elin! Du känns som rätt person att fråga, så jag tänkte kolla hur länge hårfärg man fixar hos frisören ska hålla? Min mammas går nämligen ur, vad jag tycker, lite väl fort och jag börjar undra om hennes frisör(som annars är bra på alla sätt och vis) ”fuskar” lite? Redan efter två veckor bleks hennes ljusa slingor väldigt mycket och resten av färgen bleknar. Väldigt tråkigt eftersom det ser ganska så fult och trist ut. Mamma duschar håret varannan dag, ibland var tredje, alltså inte onormalt mycket.

  Tack på förhand
  / Jonna

  Jonna 2015-10-15 11:38:13
  Svara
 • Hej elin! snälla jag behöver din hjälp! Har ett torrt, grovt och lockigt hår och använder mig av dermorganic shampoo+balsam och deras inpackning. Shampoot älskar jag men tycker inte att balsamet är återfuktande alls. Vill helst undvika silikoner och sulfater men de är så svårt att få tag på balsam och leave in creme + oljor utan silikoner. Jag vet inte alls vad för balsam eller olja/creme jag ska införskaffa mig som verkligen ger fukt till mina lockar,kanske du kan skriva ett inlägg och återfuktande shampon, oljor, balsam och leave ins? 🙂 dom dagarna jag lyckas få det återfuktat så ser mina lockar gudomliga ut. Men de andra dagarna så ser mitt hår ut som att det är jätte slitet och får lust att bara klippa av allt 🙁

  olivia 2015-10-15 11:28:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!