Tips på enkel halvuppsättning

IMG_3474

Hej bästa ni!

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Jag har ett enormt flyt just nu, älskar hösten och allt roligt jobb som händer just nu. Om jag bara kunde berätta, men ni kommer bli glada om en sak som händer framöver. Men idag tänkte jag visa er hur ni gör en enkel halvuppsättning som tar tre minuter att göra och är så snygg. Lite annorlunda än att bara twista håret som jag oftast brukar göra.

IMG_3485

IMG_3506

IMG_3503

IMG_3488

Hoppas ni gillar videon och att ni får till frisyren hemma (: PUSS

IMG_3468

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Skulle testa denna frisyren i måndags till jobbet. Men det såg inte alls bra ut i mitt hår då jag har för tunt och fint hår.. Så jag flätade håret ist för och göra knutar. Blev hur fint som hest:)

  Tack för en super bra blogg!!!

  Madeleine 2015-10-22 02:26:11
  Svara
 • hmm du svara alla andras kommentar förutom min… :/…
  tack ändå för en jättebra blogg 🙂 viktigt att sköta håret känner jag.

  veronica 2015-10-18 14:35:18
  Svara
 • Jag har följt dig Elin ett tag och börjat inse skillnaden mellan en frisör och en riktigt bra frisör! Jag bokade först in mig till min vanliga 350:- frisör som är helt ok men inte mer än så. Men hon blev sjuk så jag fick boka om till en annan, dyrare på en annan salong. Men herre jäklar vilken skillnad!! Nu är jag frälst! Jag fick en fantastiskt välgjord balayage, en noggrann och supertrevlig frisör och en fika-buffé haha! (Alltså hemgjorda chokladbollar?!) Så du gör mkt nytta för Sveriges frisörer och kunder 🙂

  Ce 2015-10-17 15:16:50
  Svara
  • Svar på Ces kommentar.

   Hej!
   Men vad roligt 🙂
   Vad roligt att du delar med dig det och JA det en enorm skillnad på vem man går till. Tusen tack för dina fina ord och jag är så glad för din skull 🙂 Det är inte lätt att hitta en frisör man gillar. KRAM

   Elin Johansson 2015-10-17 18:27:50
   Svara
 • Hej Elin!
  Superfin frilla! 😀

  Jag undrar var din nya concealer som du visade på snapchat kommer ifrån? Jag är på jakt efter en ny, så det skulle vara kul att veta :).

  Tack på förhand!
  Kram på dig & trevlig helg! 🙂

  ps. såå duktig frisör du är!! 🙂

  Ebba 2015-10-16 20:34:30
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej!
   Tusen tack 🙂
   Jag ska skriva ett inlägg om det nya sminket jag köpte i veckan, den kommer finnas med där. Kika in imorgon 🙂 Tack snälla du, trevlig helg. Kram

   Elin Johansson 2015-10-17 18:28:48
   Svara
 • Hej Elin snälla rara kan du besvara min frågan här nedan?:)

  Jag har slitet hår, varje gång jag duschar så går hår av och det bildas tovar. Samma när jag har uppsatt hår med toffs, vilket jag har varje dag. Detta är nog det största problemet.

  Jag har ”oljigt hår”, efter bara någon dag från duschen så ser håret smutsigt och oljigt ut. Detta kommer ofta i samband med mjäll, ofta förekommande.

  Jag har färgat hår, mörkbrunt.

  Jag söker efter någon schampo balsam som passar mig utifrån det jag skrivit. Kanske inte alltihopa men så gott det går. Så svårt för mig att hitta ett passande.Tacksam för svar :)!

  Veronica 2015-10-16 13:49:13
  Svara
 • herrejävlaaaar vad fint!! måste prova!

  ISA 2015-10-16 08:09:16 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Snyggt! Måste jag testa nästa gång!

  Fantasticform 2015-10-15 23:18:58 http://Fantasticform.se
  Svara
 • Bästa Elin!
  Jag följer din blogg och dina råd slaviskt,du är så bra. Har en fråga, min frisör säger att mitt hår behöver protein. Har du tips på produkter, tabletter eller liknande? Förstod inte riktigt hur jag skulle gå till väga..Så rädd om mitt hår

  Hanna 2015-10-15 22:55:25
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej du 🙂
   Men åh vad roligt att du kikar in här. Jag förstår, den serie som är bäst på att ge håret protein är Redken – Extreme serien. Pröva den, sen ät bra mat, vanligt kosttillskott som vitaminer samt ta det lugnt med för mycket värmeverktyg 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-17 18:32:20
   Svara
 • Bästa Elin!
  Jag följer din blogg och dina råd slaviskt,du är så bra. Har en fråga, min frisör säger att mitt hår behöver protein. Har du tips på produkter, tabletter eller liknande? Förstod inte riktigt hur jag skulle gå till väga..Så rädd om mitt hår

  Hanna 2015-10-15 22:54:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!