Ecaille HÅR-KÄRLEK

hair1

Alltså kika in detta hår? Jag är helt kär i denna hårfärg eller detta hår!

Jag hoppas ni mår bra i kylan. Ni som följer mig på Snapchat (StyleElin) vet att jag har blivit sjuk. Bara för att jag sa att allt flyter på så bra och livet är så bra just nu så sitter jag med feber, hosta och en förkylning – GRATTIS ELIN. Jag vaknade igår och kände att jag hade ont i halsen men jobbade igenom dagen på salongen med Ipren. Idag har jag varit och köpt en ny helt magisk jacka och sedan lite nya saker till hemmet, min förkylning blev ju inte bättre så skäms på mig. Nu ska jag försöka bli frisk så jag kan jobba på måndag.

MEN!!!!

Jag fick göra fina Susanna’s hår igår. Här talar vi om ren och skär Ecaille hårfärg. Ni vet att jag älskar att jobba på detta sätt. Färga ett hår i timmar men när hon är klar så ser det inte ut som man gjort något, eller man kan inte sätta fingret på det. Därför älskar jag tekniken Ecaille. Hårfärgen blir ändå mustig, ger en fin textur och ett liv till håret.

ecailleVisst blev det fint? Nu ska jag mysa ner mig i soffan, tänka på fina hår och be till gudarna att jag blir frisk snabbt. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Krya på dig fining!! <3

  Mikaela 2015-10-19 11:22:06 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Är goldwell ett bra märke på shampoo och balsam? ☺

  F 2015-10-18 20:52:41
  Svara
 • Sedan har jag även märkt att när man använder inpackning och tar en bred kam och drar genom håret som man ska göra så tappar man jättemkt hår också jämfört med när man bara tvättar vanligt, är det dåligt att använda inpackning då men tanke på hur mkt hår man tappar eller vad tkr du?

  Anonym 2015-10-18 17:29:24
  Svara
 • Hej!

  Jag använde en färgbomb från Revlon som du tipsat om, men när jag hade haft i den en kvart och skulle skölja ut föll hur mycket hår som helst av! Blir aldrig så när jag tvättat håret annars. Visst tappar jag lite mer hår nu när jag är gravid än annars men inte i närheten av så mycket som jag tappade nu. Vad tror du det beror på? och har du något tips på hur man ska göra för att inte tappa så mycket hår när man är gravid?

  Jag får nog sluta med den där färgbomben om jag vill ha något hår kvar :/

  Anonym 2015-10-18 17:27:25
  Svara
 • MEN när ska du börja utbilda oss då?!! Kämpa inte emot, sätter mig på tåget imon om det är så;)

  Tina M 2015-10-18 13:55:16
  Svara
 • Hittade din blogg idag faktiskt och har suttit här i x antal timmar och tittat igenom halva bloggen, love it haha, du är så duktig!!

  MEN nu har jag en fråga, hittar inget riktigt svar (kanske jag letat för dåligt) och jag lyckas inte lösa detta själv. Jag har ett typiskt tunt/fint/rakt hår, men hittar inga bra produkter som passar. Redan någon timme efter tvätt känns mitt hår platt, fettigt och stripigt. Vill uppleva den här nytvättade och luftiga känslan men mitt hår har blivit helt hopplöst! Är i rätt fint skick i övrigt, nyklippt osv, men antar att jag använder helt fel produkter.. Har du något tips till mig? Vågar inte chansa och köpa något jättedyrt som sedan visar sig vara helt fel för mitt hår.. Tack på förhand! Kram!! 🙂

  Lina 2015-10-17 23:47:31
  Svara
 • Härlig färg!!

  ErikaJ 2015-10-17 20:21:03
  Svara
 • Krya på dig underbara Elin!

  Sara 2015-10-17 19:56:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!