Jag? Bedragare?

I veckan så tog mycket av mitt smink slut så jag gick till Åhléns efter jobbet (tackar gudarna för att dom stänger 20.00). Min foundation var slut, min concealer var slut och jag behövde ett ny highlighter. Sen måste jag berätta en sak för er: 

– Jag var först där i onsdags och fick hjälp att välja vad jag skulle ha. Jag fick tipset om att pröva en concealer från Dior eftersom jag älskar allt annat smink från Dior. Plockade på mig allt jag skulle ha och gick till kassan. Betalade och kom hem med påsen, la fram allt i badrummet och sen på morgonen på torsdagen så står inte concealern där?! Jag blev rikligt förvirrad, kollade på kvittot och jag hade betalat och den ska vara med. Jag letade efter den överallt, verkligen överallt – den är borta???? 

IMG_3543

Diorskin Star Concealer i färgen 001 Ivory & Bobbi Brown Tinted Eye Brightener i färgen Bisque 3

Jag får panik, lagt massa pengar på någonting som helt plötsligt är borta? Då slog det mig att hon i kassan kanske glömde att lägga i den i påsen? Men hur troligt skulle det vara? Då kanske hon skulle försöka springa efter mig eller så? Svinsur… arg…. och förvirrad. Men jag behövde ju en ny concealer så jag fick bita i det sura äpplet och gå tillbaka i fredags för att köpa en NY – EN TILL. 

IMG_3544

Men när jag står där i kassan så tänker jag, jag chansar och frågar om dom vet om någon concealer är på vift? Jag säger vad som hänt att jag fick med allt hem förutom concealern, jag handlade för rätt mycket pengar så konstigt att just en sak är borta. Hon var så otroligt gullig, ringde sin chef och berättade detta och sedan sa hon ”Vi tror på dig, vi löser detta”. Där står jag och typ blir tårögd, vilken tjej. Sen på toppen av allt så står det på kvittot att jag köpt ett läppglans????? Jag har aldrig i hela mitt liv köpt ett läppglans, jag hatar att ha något på läpparna – så det blev ju fel där också….

Nu tänkte jag att nu kommer dom tro att jag är värsta bedragaren… PINSAMT!!!! Men nej då, hon ringer chefen igen, vi löser detta, jag får betala 10 kr extra för mellanskillnaden och sen får jag hem min älskade concealer för 350 kr. Detta blev en väldigt lång berättelse men jag vill verkligen tacka Åhléns på Östermalmstorg för en helt magisk service och att ni löste detta åt mig. Denna händelse gjorde hela min vecka, TACK!

smink

MEN, jag ville visa er mina nyheter i bilder på mig själv men denna förkylning går inte att sminka bort så imorgon kommer jag visa upp mina favoriter och nyheter så kika in imorgon så ska ni få se resten av det jag köpte (utan mitt face). PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, fina Elin!!
  Jag vet att du också jobbar med service vilket definitivt inte är det enklaste av rollerna.
  Jag blir SÅ OTROLIGT GLAD att du gör ett inlägg dedikerat till de som verkligen gör allt och lite till för sina kunder! Jag vet att hade jag varit tjejen i kassan och sett detta inlägget hade jag varit så otroligt glad och stolt. Det krävs att man får höra sådana kommentarer.
  ”Tjejer, ni jobbar flitigt!”, ”Du är alltid så glad när man kommer hit som stamkund”, ”Personalens bemötande är anledningen till att jag inte handlar allt detta på nätet istället” Asså de kommentarerna är ALLT för den som får ta så mycket skit som man gör när man jobbar med människor.
  Bäst är du!
  Kramar till dig

  Hanna 2015-10-21 13:37:50
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!
   Men hur underbar är inte du?! Jag förstår helt vad du menar, vi som arbetar med service är väldigt utsatta och vi får ta mycket skit. Men vi krigar, jag har alltid haft som motto att man aldrig ska ta skit och jag har många gånger predikat om att ”kunden har INTE alltid rätt”. En hemskt otrevlig kund får ett hemskt bemötande tillbaka också. Vi är människor, vi har känslor och vi ska inte bli nedtryckta varken av kollegor eller kunder. Ni krigar vi tillsammans, inte sant? Du är bäst, massor med kramar.

   Elin Johansson 2015-10-21 23:01:40
   Svara
 • Åh vilken snäll personal!
  ser fram emot inlägget imorgon 🙂

  Men jag har en fråga:
  Jag har ganska långt och tjockt hår. Jag tycker att lösa, stora licka är så himla snyggt & jag har precis köpt en tjock locktång för att fixa detta, men problemet är att de inte håller så länge… Har du ngt tips för att få dem att hålla bättre på tjockt och långt hår? Jag vill ju samtidigt inte ha i jättemycket produkter (vill inte ha ett klibbigt och stelt hår…).

  Tack på förhand!
  Kram! 😀

  Ebba 2015-10-19 22:49:56
  Svara
 • Kan du inte ha fler sminkinlägg? Tack vare sig hittade jag dior foundation, med pipetten! Den e så bra!

  Kattis 2015-10-19 20:21:09
  Svara
 • Hej! Jag har ett långt, ofärgat mörkblont hår som kan ofta skifta i grönt. Vi har egen brunn och jag har provat att använda ketchup för att få bort skiftningarna, men detta hjälper bara för en vecka och sen är jag tillbaka i den gröna håret igen.
  Finns det någon produkt som tar bort det gröna för ett längre tag eller är det bara att acceptera att jag får grönt hår?

  Ebba 2015-10-19 19:21:19
  Svara
 • Superbra service och som det ska vara! Sedan gör det mkt att du är så ödmjuk och inte en sur gnällspik;) Som man bemöter blir man (oftast) bemött, så hon speglade nog dig:)) Kram och tack för din enormt välgjorda och proffsiga blogg!

  Åsa 2015-10-19 13:55:46
  Svara
 • Klart du har rätt o vilket bra tips concealern verkar jättebra
  ja nog ska dom ge service när du handlar kunden har alltid rätt ha en fin vecka kramis.

  maria g 2015-10-19 09:11:57 http://spray
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!